HŽPP od jučer prodaje karte putem interneta

banner1024x427bijeli_hrvatske_zeljeznice_putnicki_promet_HZPP_online_kupnja_karata_vlakoviHŽ Putnički prijevoz d.o.o. je od 6. rujna 2016. godine omogućio putem interneta kupnju karata za vlak na svim relacijama u unutarnjem prijevozu. On-line kupnja karata i rezervacija moguća je odabirom polaznog i odredišnog kolodvora, datuma i vremena polaska te broja putnika. Također se može odabrati mogućnost popusta za dijete od 6 do 12 godina, umirovljenika ili starije osobe, studenta te mladih od 12 do 26 godina. Karte se mogu rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti karticama American Express, Visa, MasterCard i Maestro.

prodaja_hrvatske_zeljeznice_putnicki_promet_HZPP_online_kupnja_karata_vlakoviKupljena karta može se ispisati ili jednostavno na pametnom telefonu pokazati kondukteru, odnosno kontroloru. Prodaja karata putem interneta dio je integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO) HŽ Putničkog prijevoza. Novi i modernizirani kanali prodaje uvode se od sredine kolovoza. Ručna kupnja karata kod konduktera u vlaku zamijenjena je mobilnim terminalima, a modernizirana je i prodaja karata na blagajnama. Iz HŽPP-a najavljuju tijekom rujna besplatnu aplikaciju za pametne telefone HŽPP karte, a u većim kolodvorima postavljanje kartomata na kojima će se karte kupovati koristeći kartični način plaćanja.

internet_prodaja_hrvatske_zeljeznice_putnicki_promet_HZPP_online_kupnja_karata_vlakoviInformacije i pomoć pri kupnji karte putem interneta mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 060/333-444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.), 01 378 2583 i *VLAK ( *8525 cijena poziva iz mobilne mreže jednaka je cijeni poziva prema fiksnoj mreži operatera), kao i putem e-maila informacije@hzpp.hr u razdoblju od 5 do 23 sata. Uvjeti prodaje karata putem interneta mogu se pronaći ovdje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.