Danas promocija knjige o braku, sudjeluju Krunoslav Puškar, Hrvoje Vargić i bračni par Katanović

Danas, 5. studenog, u 19 sati održat će se promocija knjige Brak: otajstvo vjerne ljubavi, klasika o bračnoj ljubavi, u izdanju križevačke Naklade „Crisinus‟. Promocija knjige održat će se u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković‟, a knjigu će predstaviti direktor Naklade „Crisinus‟ i prevoditelj knjige, dr. sc. Krunoslav Puškar, te Hrvoje Vargić, recenzent knjige.

Knjiga Brak: otajstvo vjerne ljubavi jedno je od najranijih djela Dietricha von Hildebranda (1889. – 1977.), poznatog njemačkog filozofa i duhovnog pisca koji je svojim djelom o bračnoj ljubavi utjecao na sv. papu Ivana Pavla II. i njegova poznata djela Ljubav i odgovornost i Teologija tijela. Zbog svoga „oštrog pera‟ morao je bježati od Hitlera, a zbog svog pozitivnog i dalekosežnog utjecaja papa Pio XII. prozvao ga je „Doktorom Crkve 20. st.‟. Premda izvorno objavljeno 1929. godine na njemačkom jeziku, von Hildebrandovo djelo o bračnoj ljubavi izašlo je po prvi put na hrvatskom jeziku 2020. godine, upravo u vrijeme sveopće krize braka i obitelji.

Više o tome kako riješiti krize u braku i obitelji progovorit će bračni par Katanović iz Križevaca, roditelji četvero djece i dugogodišnji voditelji prvog tečaja za parove naziva „Ljubav i poštovanje‟, kojem je cilj osnažiti i obnoviti brakove (veze), ali i spasiti ih.

Kako spasiti hrvatske brakove, od kojih svaki treći završi razvodom, saznajte na promociji knjige „Brak: otajstvo vjerne ljubavi‟.

Promocija će se održati uz prigodnu glazbenu pratnju Tamare Perc.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.