Članovi udruge ‘Maslačak’ uživali na Brijunima

U četvrtak 23. lipnja 2016. godine članovi Udruge “Maslačak” Križevci, njih 31, putovali su na more i Brijune, što ne bi bilo moguće bez pomoći svih onih koji su svojim donacijama sudjelovali u akciji “Neka vam srca ispune darovane kune, za put naših Maslačaka na Brijune”. U akciji su se prikupila sredstva za prijevoz i ručak.
– Hvala još jednom svima koji su sudjelovali u akciji te volonterima, roditeljima i zaposlenicima udruge koji su na bilo koji način pripomogli, a najveća hvala Dječjem vrtiću Zraka Sunca koji je donirao svoje ulaznice, istaknula je predsjednica udruge Tamara Premuš.

vrt brijuni udruga maslacak izlet donacijeNa put se krenulo u 6 sati ujutro i nakon malo duže vožnje Maslačci su stigli u Fažanu gdje su se i kupali. Neki od njih su prvi put vidjeli more i okupali se u njemu. Nakon uživanja u kupanju uslijedio je ručak u Fažani, a onda još jedno uzbuđenje, vožnja brodom. Po dolasku na Brijune vozili su se vlakićem kako bi razgledali znamenitosti otoka, posjetili su i Safari gdje su vidjeli zebre, konje, jelene te jedinu slonicu u Hrvatskoj i mnoge druge životinje.

Brijuni udruga maslacak izlet donacijePosjetili su foto izložbu gdje su vidjeli tko je sve posjetio Josipa Broza Tita na Brijunima, izložbu prepariranih životinja, mediteranski vrt i ostalo. Nakon podužeg razgledavanja i opuštanja i puni dojmova krenuli su prema kopnu gdje su se još za kraj počastili sladoledom i kavom te uživali u zalasku sunca.

polazak brijuni udruga maslacak izlet donacije na brodu brijuni udruga maslacak izlet donacije vlakić brijuni udruga maslacak izlet donacije

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš mi je drago da su dobra srca ljudi našeg Grada i Zraka Sunca i ostali, omogućili putovanje na Brijune, našem Maslačku.
    Tako su imali priliku vidjeti Fažanu, prekrasne Brijune i kupati se.
    Svaka pohvala svima!

Komentari su zatvoreni.