Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Završen zadnji ciklus ‘Tuluma slova’

tulum_slova-zadnji_ciklus_Srednja_gospodarska_skola_2U utorak, 24. svibnja 2016. godine, učenici Srednje gospodarske škole Križevci, Lea Penđak, Marija Tretinjak, Irena Paula Ištok, zajedno sa svojom profesoricom hrvatskog jezika Martinom Čengić i knjižničarom Markom Horvatom, posjetili su Dječji vrtić Križevci. Tamo nas je dočekalo dobro raspoloženo osoblje i odgajateljice. Pošto smo škola koja se bavi biljnim i životinjskim svijetom, pročitali smo im priču o napuštenom psiću Čupku, izveli smo kratki skeč uz priču „Slon i mrav“, dočarali im biljni svijet pričom „Stara voćka“ i razonodili ih brojnim zagonetkama. Nakon toga su nam veseli mališani otpjevali pjesmicu o pčelama.

tulum_slova-zadnji_ciklus_Srednja_gospodarska_skola_1Dana 1. lipnja 2016.godine, u donekle izmjenjenom postavu, učenici su posjetili Dječji vrtić Čarobna šuma. Vrtić su posjetile učenice Lorena Picig, Lea Penđak, Ivana Jembrih i Marija Tretinjak. Dočekale su nas odgojiteljice koje su nas upoznale sa petogodišnjacima iz skupine Bubamare. Dobro raspoloženje je vladalo od samog početka, a djeca su pažljivo slušala sve naše priče. Pročitali smo ima priče Slon i mrav, Drvo ima srce, Stara voćka, Jare koje je znalo brojati do 10 i razne zagonetke o domaćim i divljim životinjama.

Nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti surađivati sa Dječjim vrtićem Križevci i Dječjim vrtićem Čarobna šuma koji su nas se jako dojmili.

wpDiscuz