Prijatelja ubio nožem u prsa, navodno zbog ljubomore

stop_policija_kontrola_prometaU Čabrajima, pet kilometara od Križevaca, u srijedu navečer ubijen je 34-godišnji Dražen Katalenić iz obližnjeg Vojakovačkog Osijeka.
PU koprivničko-križevačka priopćila je da je u srijedu oko 20.25 sati vozač pronađen u besvjesnom stanju u osobnom automobilu u odvodnom kanalu. Naknadno je preminuo, a pregledom tijela pronađena je ubodna rana na prsima.

Neslužbeno doznajemo da je za ubojstvo osumnjičen Katalenićev dugogodišnji prijatelj i susjed, 23-godišnjak. Nesretnog Katalenića prvi su pronašli Boško Rakić i Vladimir Vukojević, koji su, kažu, po selu skupljali donacije za feštu u povodu asfaltiranja ceste.

– U prvi mah mislili smo da netko u autu razgovara, ali kad smo prišli, bilo nam je sumnjivo – prisjeća se Rakić, govoreći da su Katalenića našli na vozačkom mjestu, ležeći na suvozačkom, s glavom prema otvorenim suvozačkim vratima.

– Sve je bilo puno krvi, na prsima vidljiva krvava rana od pet, šest centimetara – kažu prvi svjedoci. Uvjereni su, dodaju, da je ubijeni, sudeći po pulsu, još bio živ, a već je bila pozvana i Hitna pomoć i policija iz Križevaca. Dok su Katalenića uvodili u kola Hitne pomoći, on je izdahnuo.
U tom kraju priča se da su ubijeni i osumnjičeni večer proveli na malonogometnom igralištu u Vojakovačkom Osijeku, međusobno si pokazivali poruku, a da je vjerojatno zbog ljubomore došlo do sukoba. Ubijeni je oženjen i otac dvoje male djece, bio je keramičar i soboslikar, a osumnjičeni je nezaposleni strojobravar.
– Očevidne radnje izvršila je zamjenica županijske državne odvjetnice iz Varaždina uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave. Tijekom noći uhićena je jedna osoba, a kriminalističko istraživanje je u tijeku – izvijestila je PU koprivničko-križevačka. (VL)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Saša Sajek Orak
Saša Sajek Orak

Saša Sajek Orak liked this on Facebook.

Ivan Pleša
Ivan Pleša

Ivan Pleša liked this on Facebook.

Veđo Lajterica Zvan Troblonka
Veđo Lajterica Zvan Troblonka

Veđo Lajterica Zvan Troblonka liked this on Facebook.

Jasna Doskočil
Jasna Doskočil

Jasna Doskočil liked this on Facebook.

Romanna Ledinski
Romanna Ledinski

Romanna Ledinski liked this on Facebook.