Karate klub dobio novu upravu i novo ime ‘KTC Križevci’

Skupština Shito Ryu karate Do kluba Križevci početkom je godine izabrala novu upravu i jednoglasno odlučila promijeniti ime u Karate klub “KTC Križevci”. Logičan je to tijek događaja za klub koji već godinama uživa financijsku podršku poduzeća KTC, čiji je član uprave Siniša Katavić postao i novim predsjednikom kluba. Za dopredsjednika kluba je izabran proslavljeni reprezentativac Tomislav Dvorski (3. Dan), zadužen za stručni nadzor. Katavić je nakon izbora istaknuo kako je primarni cilj kluba zadržati djecu u sportskim dvoranama, a podalje od ulica, i to uz stručni nadzor na sveopće zadovoljstvo trenera, roditelja i cijele zajednice.

Inače glavni licencirani trener, Dvorski je istaknuo prošlogodišnje vrhunske rezultate kluba, koji uz seniore trenutno broji šezdesetak djece svih uzrasta, sa sveukupno preko pedeset medalja sa domaćih i međunarodnih turnira, među kojima se ističu prva mjesta u Salzburgu kod mlađih kadeta te Grazu kod kadetkinja, zatim naslov kadetskih doprvaka na ekipnom prvenstvu Hrvatske te prvo mjesto na prvenstvu SZ Hrvatske. Klub je postao i punopravnim članom Hrvatskog karate saveza, što djeci omogućava nadmetanje u katama i borbama na službenim turnirima s vršnjacima iz preko dvije stotine klubova diljem Hrvatske.

Otvorenost prema djeci klub je posebno pokazao prošle godine formirajući starosnu grupu 3-6 godina, koja pod stručnim nadzorom trenera stvaraju svoje prve sportske navike. No, isto tako pozivaju i ljude odrasle dobi koji se karateom žele baviti rekreativno da im se pridruže. Treninzi se odvijaju u dvorani OŠ “Vladimir Nazor” ponedjeljkom 19:00-21:30h, srijedom 20:00-21:30h i četvrtkom 19:00h-21:30h, u Srednjoj školi “Ivan Seljanec” utorkom i četvrtom 19:00-21:30h, a u OŠ Grigor Vitez u Sv. Ivanu Žabnom utorkom i petkom 18:20-19:45h. Uz Dvorskog, treninge vode Marina Kic (1. Dan) i Mario Ban, a upisi traju tijekom cijele godine. Više informacija može se dobiti na 095/800-7572.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.