U nedjelju KUB-ova i P.O.I.N.T.-ova biciklijada križevačkim krajem

13391526_10154275748628872_6001612479584580527_o_biciklijada_spravisce_kub_point_elektricni_bicikliKriževačka udruga biciklista u suradnji sa udrugom P.O.I.N.T. poziva u nedjelju 12. lipnja 2016. na biciklijadu u sklopu 49. Križevačkog velikog spravišča. Predviđena ruta križevačkim krajem vozit će se isključivo asfaltnom cestom 23 km na dionici Križevci – Sv. Helena – Dedina – Guščerovec – Križevci.
– Sudionici mlađi od 14 godina mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja, za sudionike mlađe od 16 godina zakonom je propisano obvezno nošenje kacige, a radi sigurnosti preporučamo korištenje iste svima, istaknuo je predsjednik KUB-a Danijel Šaško, napomenuvši da se u slučaju kiše biciklijada otkazuje.

Danijel_ŠaškoProgram biciklijade, koja se nakon nekoliko godina izbivanja ponovno vratila u termin spravišča, je sljedeći: od 11 do 11:30 sati je okupljanje na trgu J.J. Strossmayera, nakon čega slijedi polazak na rutu. Povratak u Križevce se očekuje između 13:30 i 14 sati, nakon čega slijedi besplatan ručak za sve sudionike na zelenoj površini iza hangara bivše vojarne.

Mario_Rajn_predsjednik_udruge_POINTOvogodišnjoj organizaciji biciklijade priključila se udruga P.O.I.N.T. s ciljem promoviranja novih tehnologija i obnovljivih izvora energije, predstavljanjem električnih bicikala koje je ustupila Općina Gornja Rijeka.
– Građanima koji žele sudjelovati u biciklijadi, a nemaju svoj bicikl, bit će dostupno deset električnih bicikala za koje se treba unaprijed predbilježiti i koji će se smatrati rezerviranima slijedom prijava, istaknuo je predsjednik P.O.I.N.T.-a Mario Rajn, pozvavši sve da im se pridruže u biciklijadi koja ne bi trebala biti prezahtjevna.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Prelijepo druženje- bicikliranje, nadam se bez kiše. Čestitke Udruzi biciklista, a posebno P.O.N.T.- u, koji je uvjek aktivan, sa promoviranjem “općeg dobra”.
    Razveselila sam se biciklističkim stazama, po gradu. Posebno su me dojmila fuknkcionalna odmorišta, sa prekrasnim sklupturama kulturnim i športskim djelatnicima.
    Ako niste vidjeli peporođenu Potočku, Gundulićevu, Kipachovu, prostor oko dvorane Modeca, i…. Prošetajte, da vam srce “naraste”.

Komentari su zatvoreni.