Dramski studio na ljeto sudjeluje na ‘9. glumištu pod murvom’

IMG_2200_a_kazalisna_predstava_premijera_Sasvim_sam_popubertetio_Dramski_studioDramski studio Križevačkog gradskog kazališta nastupit će s predstavom “Sasvim sam popubertetio”, koja je premijeru doživjela 3. svibnja pred prepunom Velikom dvoranom Hrvatskog doma u Križevcima, na festivalu “9. glumište pod murvom” – Mala i Velika murva u Skradinu. Riječ je o kazališnom festivalu natjecateljskog karaktera, u čijem programu ravnopravno sudjeluju profesionalne, ali i amaterske i dječje glumačke družine, dajući ovom festivalu posebnost doživljaja kroz različite vidove kazališne umjetnosti.

IMG_2309_a_kazalisna_predstava_premijera_Sasvim_sam_popubertetio_Dramski_studioMladom križevačkom kazališnom kolektivu ovo je prvi nastup na jednom festivalu. Festival se održava na gradskom trgu Male Gospe pod stoljetnom murvom, uz veliki interes medija i gledateljstva, a radi specifičnog ambijenta predstavlja svojevrsnu atrakciju i ciljano dovodi u Skradin nekoliko tisuća posjetitelja.
– Veliki je to uspjeh za naše male velike glumce, ponosno ističu iz Dramskog studija, najavljujući ovaj festivalski nastup za 18. srpnja u 21 sat u programu “Dan prijatelja pod murvom”.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.