Završna konferencija projekta “Zajedno za mame”

Završna konferencija projekta "Zajedno za mame"

Na završnoj konferenciji projekta „Zajedno za mame“ predstavit će se publikacija proizašla na temelju provedbe Pilot promjene pružanja socijalnih usluga maloljetnim i mladim majkama, ostvareni rezultati učinkovitosti projekta, te njegova važnost za lokalnu zajednicu i mogućnost primjene u drugim sredinama.

Konferenciju će otvoriti zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Tomislav Katanović i izvršna direktorica Udruge roditelja „Korak po korak“ Silvija Stanić. Voditelj projekta Bojan Krsnik predstavit će njegove rezultate, a sudionici će imati priliku poslušati izlaganja Sanje Orešković Vrbanec iz Udruženja „Djeca prva“ o integriranom pristupu i umrežavanju kao standardu kvalitete u pružanju socijalnih usluga. Kristina Frtalić iz Centra za socijalnu skrb Križevci govorit će o važnosti suradnje OCD-a i institucionalnih pružatelja usluga, a Marina Švagelj Jažić iz Udruge „Hera“ Križevci povest će temu o mreži podrške maloljetnim i mladim majkama.

O svojim iskustvima na projektu govorit će i dvije maloljetne majke koje su sudjelovale i na edukativno-informativnim radionicama.

Projekt „Zajedno za mame“ usmjeren je na pomoć maloljetnim i mladim majkama i njihovim obiteljima na području Koprivničko-križevačke županije. Projekt je pokrenula Udruga roditelja „Korak po korak“, a provodi se u partnerstvu s Udrugom žena „Hera“ Križevci, Udruženjem „Djeca prva“ i Centrom za socijalnu skrb Križevci. Projekt sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Konferencija će se održati u utorak 23. veljače 2016. godine s početkom u 14 sati u multimedijskoj dvorani gradske knjižnice „Franjo Marković“

Vezano

Komentari su zatvoreni.