Objavljeni Natječaj za udruge i Poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi

Kultura

Koprivničko-križevačka županija je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavila Natječaj za predlaganje programa/projekata udruga koji su od interesa za Koprivničko-križevačku županiju za 2016. godinu i Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Koprivničko-križevačke županije za 2016. godinu.

Na Natječaj se mogu prijaviti udruge koje su registrirane na području Županije ili koje provode projekte na području Županije, a na Poziv se mogu prijaviti ustanove u kulturi, samostalni umjetnici i druge fizičke osobe koje se bave aktivnostima u kulturi, umjetničke organizacije, trgovačka društva, udruge kulturnog amaterizma, ostale udruge koje su registrirane na području Županije ili provode projekte iz područja kulture na području Županije te vjerske zajednice.

Ukupna raspoloživa sredstva za financiranje projekata i programa javnih potreba u kulturi Koprivničko-križevačke županije osigurana su u Županijskom proračunu za 2016. godinu, u iznosu od 1.768.000 kuna, a Poziv je otvoren do 1. ožujka 2016. godine.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja za udruge je 631.000 kuna, a rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 7. ožujak 2016. godine. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 85.000 kuna.

Više o Pozivu i Natječaju te potrebnim obrascima može se pronaći na slijedećim linkovima:

http://kckzz.hr/natjecaj-za-predlaganje-programaprojekata-udruga-koji-su-od-interesa-za-koprivnicko-krizevacku-zupaniju-za-2016-godinu/

http://kckzz.hr/poziv-za-predlaganje-programa-javnih-potreba-u-kulturi-koprivnicko-krizevacke-zupanije-za-2016-godinu/

Vezano

Komentari su zatvoreni.