Troje Križevčana istrčalo 25 katova ‘Zagrepčanke’

Krizevcani_Nemcic_Krofl_Palcic_utrka_stepenice_Zagrepcanka_2015U subotu 12. prosinca 2015. u Zagrebu je održana vertikalna utrka „Zagrepčanka 512“, na kojem je među petstotinjak natjecatelja nastupilo i troje Križevčana – Ivanka Krofl, Silvija Nemčić i Matija Palčić. Oni su u jakoj konkurenciji sudionika iz Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine kao i domaćih trkačkih snaga, istrčali ukupno 512 stepenica u poslovnoj zgradi Zagrepčanke, na križanju Savske i Vukovarske, od prizemlja do 25. kata.

Matija_Palcic_utrka_stepenice_Zagrepcanka_2015Nemčić je utrku istrčala u vremenu 5:35.85 minuta, Krofl za 5:43.70 minuta, a Palčić za 3:34.40 minuta.
– Bilo je super! Uspjeli smo dotrčati do 25. kata. Taj osjećaj dok stigneš gore na vrh ne može se opisati, treba ga osjetiti, ne osjećaš noge, istaknuli su križevački trkači, pohvalivši ujedno organizatora koji je uz startni broj prije utrke bio darežljiv s gelovima protiv bolova.

Silvija_Nemcic_utrka_stepenice_Zagrepcanka_2015

Zagreb, 121215. Savska-Vukovarska. Drustvo sportske rekreacije Aktivan zivot u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, organiziralo je cetvrtu po redu zagrebacku utrku stepenicama poslovne zgrade Zagrepcanka na koju se prijavilo oko 500 osoba. Foto: Darko Tomas / CROPIX
Zagreb, 12.12.2015.
Savska-Vukovarska.
Drustvo sportske rekreacije Aktivan zivot u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, organiziralo je cetvrtu po redu zagrebacku utrku stepenicama poslovne zgrade Zagrepcanka na koju se prijavilo oko 500 osoba.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Gordana piše:

    Čestitam. I liftom mi je previše. !!!

Komentari su zatvoreni.