Vodovod stiže u još pet sela i nekoliko gradskih ulica

Tijekom mjeseca srpnja nastavlja se izvođenje radova na Rekonstrukciji i izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje u sklopu projekta „Razvoj vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Križevci“ koje izvodi Zajednica ponuditelja RADNIK d.d. Križevci i Zagorje gradnja d.o.o. Zagreb. Radovi se izvode u prigradskim naseljima Malom i Velikom Potočecu, Cubincu, Gračini, Križevačkoj Poljani i ulicama Glogovničke bune, Donjim Križevčinama i Zagorskoj ulici. Rekonstrukcija vodovodne mreže izvodi se u ulici kralja Tomislava.

Sveukupno je do sada izvedeno 7.000 metara vodovodne mreže i 26.000 metara odvodnje te 900 priprema za kućne priključke vodovoda i odvodnje. Za aktivnost Izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda III. stupnja pročišćavanja i kapaciteta 21.000 ES dana 10.05.2022. godine potpisan je Ugovor o izvođenju radova sa izvođačem RADNIK d.d. Križevci u vrijednosti 48.750.000,00 kn te je nalogom za početak radova izvođač uveden u posao s
danom 13.06.2022. godine.

U sklopu aktivnosti Nabave opreme za redovito održavanje sustava vodoopskrbe i odvodnje isporučeni su traktor, kombinirani bager, kamion i dva kombi vozila, dok se isporuka ostale opreme očekuje tijekom 2022. godine.

Vezano
1 komentar
  1. Židov piše:

    Još da urede arkade na dijelu
    židovskog dijela groblja gradolnačenikov mandat bi bio uspješan i upisan kao jedan od uspješnijih.

Komentari su zatvoreni.