HPD ‘Kalnik’ u četvrtak nesvakidašnjim koncertom slavi 115 godina rada

KONCERT

Mješoviti zbor Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” Križevci u četvrtak, 10. prosinca izlazi pred svoju publiku na velikom godišnjem koncertu kojim obilježava i slavi 150 godina postojanja Društva. Koncert će se održati u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma s početkom u 19 sati i 30 minuta.

Image00001

Osim djela klasične zborske literature na koncertu će biti izvedena i popularna djela Nene Belana, Zdravka Čolića, Beatlesa, Simona i Garfunkela te afroameričke duhovne baštine. Neka će djela biti izvedena uz instrumentalnu pratnju bivših članova zbora na klaviru, klarinetu, saksofonu, udaraljkama i gitari, pa će tako nastupiti i Zlata Životić, Marina Novosel, Ivo Prodan, Štefan Đurković i Tamara Perc. Vokalni solisti bit će Stjepan Fortuna, Natalija Kralj i glavna gošća koncerta, popularna pjevačica Ivana Kindl. Zborom će dirigirati Ozren Bogdanović.

Image00004

Koncert će se završiti djelima u pratnji proslavljenog Tamburaškog orkestra Glazbene škole Alberta Štrige koji je desetljećima surađivao s HPD “Kalnik”, dok će zbor pjevati u nesvakidašnjem sastavu, pojačan s desecima bivših članova koji su kroz Društvo prošli u posljednjih gotovo pola stoljeća! Ulaz je besplatan.

Pozivnica10122015

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.