Drvored gostuje Klubu kulture za deseti rođendan

Klub kulture u Križevcima slavi 10 godina rada kluba kroz cijeli mjesec studeni različitim programima. Taj križevački prostor otvoren je 24. listopada davne 2005. godine i njime je prošlo deset godina kulture i umjetnosti, koncerata, radionica, projekcija, izložbi, tribina. Povodom obljetnice iz kluba ujedinjuju programe Little Band Revolution i Massive Vibezz i poklanjaju besplatan koncert i tulum za publiku koja godinama dolazi na programe i aktivnosti.

U subotu 22.11. u goste dolaze Drvored, domaća podrška je novi bend Studio 77 i za tulum nakon koncerta zadužen je Skavillian Sound. Koncert je besplatan a vrata se otvaraju od 21 sat.
10 godina
Drvored je bend iz Zagreba osnovan 2010. godine. Nakon izvrsne premijere prvog albuma “Arhelino” (i dalje ga možete besplatno preuzeti) i rasprodane Tvornice kulture u Zagrebu, Drvored sa svojim specifičnim žanrom kojeg nazivaju “balkankan” dolazi u Križevce. Provjerite album na: https://drvored.bandcamp.com/ 

 
Studio 77 najnoviji je križevački bend kojeg čine Boris Brčić, Vedran Marjanović, Saša Lončarić i Domagoj Tkalčec. Sviraju roots reggae rock i nakon mnogobrojnih proba ovo im je prvi službeni izlazak na pozornicu dok pripremaju snimanje svog prvog albuma.

Nakon koncerta after je u klubu uz Skavillian Sound hitove. Rock, reggae, hiphop, elektronika, žanrovski neograničena večera za veliko slavlje i proslavu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.