Najava radio emisije: Ne dirajte mi krugove, br. 1083

Image00001

Nastavljamo s nizanjem neobjavljenih razgovora i tribina na Culture Shocku, s poznatim osobama s televizije. Tako ćemo danas čuti isječak u trajanju od 20 minuta tribine sa Zoranom Šprajcom koja se zvala (ali samo tako zvala, po njegovoj knjizi) Moja istina o Angelini Jolie. Tribina je održana 22. ožujka 2012. godine, a moderator je bio Sergej Novosel Vučković. Bit će zanimljivo usporediti mišljenje Zorana Šprajca i Damira Matkovića (iz prošlih emisija) o gledanosti i popularnosti “ozbiljnijih” emisija.

Novi naslovi u gradskoj knjižnici su dva romana i knjiga o filozofiji i duhovnosti a dobit ćemo i prijedlog da posjetimo “kino” naše gradske knjižnice.

U Vijestima Krugova saznajemo o kandidaturi časopisa Licaulice za europsku nagradu, o audiciji za nove glumce Teatra KVARK u Križevcima, o još jednom oslikavanju zagrebačkih zidova i fasada, o izložbi u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, o drugim po redu Danima Franje Markovića u Križevcima, kako film može pomoći kao sredstvo u izučavanju psihoze…

Na današnji datum rođeni su Miguel de Cervantes Saavedra, Horatio Nelson i Enrico Fermi, otvoren je Scotland Yard i osnovan CERN, umrli su Émile Zola i Vladimir Vidrić.

U Svemirskom kutku govorimo o minuloj potpunoj pomrčini Mjeseca, o otkrivenoj tekućoj vodi na Marsu i o položajima planeta i vidljivijih objekata na nebu.

U Zanimljivostima saznajemo da je naše radno vrijeme i vrijeme u koje počinje školska nastava uglavnom vrlo nepodesno za naš bioritam.

Glazbu koja je vezana uz neke teme, obljetnice ili je novitet izvodit će David Gilmour, Jerry Lee Lewis, te grupe Bang Bang, Hakuna Matata i Pink Floyd.

Ne dirajte mi krugove broj 1083 emitira se 29. rujna od 17:00 do 18:30 sati na 96,6 MHz. Snimka (repriza) ove emisije bit će emitirana u subotu, 3. listopada od 21 sat na istoj frekvenciji (Radio Križevci). Ugodno vam slušanje putem etera ili preko računalne mreže!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.