Ove subote plesni turnir ‘6. Trofej grada Križevaca’

I ove godine Križevci će biti domaćin plesnog spektakla, natjecanja u standardnim i latinoameričkim plesovima, “Trofeja grada Križevaca”.

Organizator ovog već tradicionalnog međunarodnog natjecanja, Plesni centar “Ritam očekuje da će u subotu 4. travnja plesne vještine pokazati 500 plesača iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, kojima će se pridružiti i 12 plesnih parova iz Križevaca.

Križevački plesači nastupit će u tri kategorije – među osnovcima će se natjecati Robert Krušlin i Esther Lesičar, Andrej Greguranić i Karla Vuk te Ivan Kranjčić i Petra Švec, u kategoriji mlađe mladeži plesat će Filip Bašlin i Lucija Švec, Bruno Pijanec i Anja-Antea Sokač, dok će među mladeži nastupiti Tomislav Bermanec i Eva Martinčić i Božidar Katanović i Ivona Begić.

Plesna natjecanja u organizaciji “Ritma” u Križevcima se održavaju od 2003. godine, otkad je bilo 6 trofeja a 2004. i Prvenstvo Hrvatske u latinoameričkim plesovima. Plesno natjecanje za “Trofej grada Križevaca” odvijat će se 4.4.2009. od 19 sati u gradskoj i školskoj sportskoj dvorani. Ulaznice po cijeni od 45 kuna mogu se kupiti danas i sutra u Turističkom uredu te u subotu u samoj dvorani.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.