Prigorsko središte postat će vatrogasno

11222451_1008319639198877_4602117776459905771_o_Darko_Koren_Branko_Hrg_vatrogasci_Ivan_Vuk_Dragutin_GuzalicKRIŽEVCI – Najveća godišnja provjera spremnosti i sposobnosti podravsko-prigorskih gasitelja bit će u nedjelju u Križevcima. Županijska Vatrogasna zajednica tamo na gradskom stadionu organizira 11. natjecanje vatrogasaca Koprivničko-križevačke županije. Sudjelovat će 100-tinjak natjecateljskih desetina općina i gradova iz našeg kraja u svim kategorijama – djece, mladeži, članica i članova, najavio je županijski vatrogasni zapovjenik Zvonimir Habijan:

– Pozivam svakako i naše slušatelje ljubitelje i vatrogastva i poklonike naše da nam se pridruže na toj velikoj manifestaciji na kojoj će sudjelovati više od 100 vatrogasnih desetina, otprilike 1200 vatrogasaca očekujemo. Natjecanje se organizira u suradnji s DVD-om Križevci, a pod pokroviteljstovm je Koprivničko-križevačke županije.

Postrojavanje natjecateljskih desetina na križevačkom stadionu je u nedjelju u 9 sati, natjecanje će potrajati oko pet sati pa je proglašenje najboljih u planu u 15 sati.(RKC)

Vezano
9 komentara
 1. glasnik piše:

  ……… pa po službenoj dužnosti bi se onda mogli slikati skup s vatrogascima, a ne ovako ko da su manekeni za vatrogasne uniforme ! (a da bar izgledaju ko manekeni)

 2. CrKveni kmer piše:

  kad malo bolje pogledam pak Hrg i Koren u ovim uniformama liče na prave (H) SS-ovce 🙂

 3. sdpfuker piše:

  A kako to da Vuk nema vatrogasnu uniformu, kaj ni za vatrogasca nije sposoban?

 4. Ante piše:

  A gdje ti to vidis oporbu da se glođe?

 5. Antidemagog piše:

  Počeli se oporbenjaci međusobno glodati ?!? 😀
  Stvarno betežna ekipa

 6. ban piše:

  crveni kmeri kad bi znali da su po službenoj dužnosti nebi pričali gluposti i omanjivali javnost.
  kaj je trebal tu biti onaj divlji vepar ili piconja???????????????
  zanima me baš jel bude onaj g.o.v.n.oblog objavil kak je divlji vepar zaposlil svoje kceri na racun hrvatske sirotinje…………………..
  pravi sindikalac

  1. CrKveni kmer piše:

   a gdje su mu kćeri zaposlene? Jel` u Gradskoj upravi, Komunalnom ili možda na Zavodu za zapošljavanje? 🙂

 7. glasnik piše:

  Kao što oni inače govore oponentima, ja velim koja je ovo samoreklama i predizborna promocija !

 8. Davor Koscak piše:

  Nažalost ni to ne može proći bez politike i to još mogu shvatiti ali mi nije jasno šta ta dvojica rade u vatrogasnoj odori

Komentari su zatvoreni.