Treći memorijalni šahovski turnir “Anto Krnjić”

29. kolovoza 2015. počinje u Križevcima 3. Memorijalni šahovski turnir Anto Krnjić, kojeg priređuje Šahovski klub Križevci, u spomen i u čast jednog od svojih utemeljitelja i respektabilnih igrača, preminulog 5. listopada 2012. godine u 78. godini. Zamisao turnira, kako kaže majstorski kandidat Marijan Belani, bila je odati poštovanje šahistu, bio je udarna treća ploča kluba, i u 40 godina bavljenja tim sportom u Križevcima ostavio snažan pečat, kao inicijator susreta i turnira.
– Bio je sveprisutan i zaslužuje takvu počast, koju mu odaju “suborci” – kaže Belani. Najavljen je solidan turnir na kojem će se moći osvajati, ali i gubiti, rejting bodovi. Pobjednik prvoj memorijala je majstorski kandidat Jan Bjeličić , a drugoga prvokategornik Josip Martić.

Jozo i jan sah (Large)

Pravo nastupa imaju svi članovi Šahovskog kluba “Križevci” i svi igrači na području grada Križevaca. Tempo igre će biti 1 sat i 30 minuta po igraču + 30 sekundi dodatka po potezu. Prijave se primaju do 29.8. do 17:00 sati kada će se održati izvlačenje parova. Prvo kolo počinje u 17:30 sati nakon izvlačenja parova a drugo 30.8. u 10:00.  Kotizacija je 0 kuna.

Anto Krnjić (Large)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.