Danas i sutra Dani piva u Gregurovcu

FOUR HANDS MALE AND FEMALE TOAST WITH MUGS OF BEER

U Gregurovcu se danas i sutra održava turističko-kulturna manifestacija Dani piva, u organizaciji DVD-a Gregurovec i Turističke zajednice općine Sveti Petar Orehovec, uz pokroviteljstvo Općine Sveti Petar Orehovec. Ova manifestacija je do 2012. godine bila poznatija kao “Dani hmelja”, sve do gašenja proizvodnje tada jedinog hmeljarnika u zemlji, koji je proizvodio otprilike 30 tona hmelja godišnje.

Program počinje danas u 16 sati izložbom rukotvorina i malonogometnim turnirom, a od 18 sati bit će upriličena degustaija piva i predstavljanje pivovara sudionika. U 20 sati počinje kulturno-umjetnički program uz igrokaz amaterske glumačke družine iz Gregurovca i nastup KUD-a Valentinovo iz Zagreba. Od 22 sata je natjecanje u ispijanju piva, a cjelovečernji zabavni program izvodit će glazbeni sastav “Tim” iz Varaždina.

Nedjeljni program počinje u 14 sati međunarodnim vatrogasnim kupom te olimpijadom starih sportova, dok je od 15 sati natjecanje u pripremi lovačkih specijaliteta. Pobjednici svih disciplina bit će poznati u 20:30 sati, nakon čega slijedi cjelovečernji zabavni program uz glazbeni sastav “Vesele štajerke”.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.