Zlatni ćevap dolazi u Križevce 24. 04.

za 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec

Jedino gastro natjecanje na kojem amateri mogu pobijediti profesionalce službeno je objavilo potragu za znanim i neznanim roštilj-majstorima koji će se ove godine, po četvrti puta za redom, boriti za titulu najboljih. Uz simbolični Zlatni ćevap, pobjednički tim očekuje i niz drugih vrijednih nagrada, no prije toga moraju dokazati svoje umijeće u pripremi mesa i to u 5 kategorija: ćevapčići, kobasice, vratina, ražnjići i junetina.

Polufinalna lokalna natjecanja održat će se u 8 hrvatskih gradova od 24.4. do 21.6., a velika završnica zakazana je za 28.6. kada će se na zagrebačkom Bundeku okupiti regionalni pobjednici. Svi oni morat će osvojiti strogi gastro sud kojim predsjeda akademik kulinarstva Branko Ognjenović, a osim natjecateljskog dijela svaki okršaj bit će prilika i za posjetitelje da nauče nešto novo na stručnim kulinarskim radionicama, vide iz prve ruke kako to rade pravi majstori, uživaju u svježe pripremljenim delicijama s roštilja po prigodnim cijenama te se zabave uz živu svirku grupa Od srca do srca i Joy.

Sezonu nezaboravnih druženja otvara grad Križevci 24. travnja u kojem će se po prvi puta predstaviti ljubitelji mesa pripremljenog na vatri sjeverne Hrvatske, a bogati program upotpunit će proslavu Dana Grada.

Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec Zlatni ćevap dolazi u Križevce 24.4.

Prijaviti se mogu punoljetne ekipe od 3 ili 4 člana koje čine amateri, profesionalci, bloggeri, domaćice, prijatelji, susjedi, uža ili šira obitelj, kao i kolege s posla, a zahvaljujući sponzorima osigurane su sve namirnice i sva oprema. 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Kotanyia, Jamnice, Mlinara i Konzuma.

Raspored održavanja 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju:
24.04. petak – Križevci
26.04. nedjelja – Umag
01.05. petak – Zagreb
09.05. subota – Zadar
24.05. nedjelja – Kastav
30.05. subota – Osijek
13.06. subota – Knin
21.06. nedjelja – Orahovica
28.06. nedjelja – Zagreb – finale

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici – http://www.prvenstvohrvatskeurostiljanju.com/

 

 

 

Vezano
1 komentar
  1. domaći piše:

    pozdravljam ovakve aktivnosti, ali natjecanje roštiljanja u petak ??! jel to smišljeno da se manje pojede, a više ostane – kome? kod nas se petkom većinom posti, kaj ne?

Komentari su zatvoreni.