U subotu 2. izdanje Križevci Gastro Festa

Nakon trogodišnje stanke, ponovno se organizira Križevci Gastro Fest, manifestacija posvećena promociji hrvatske junetine brenda „Hrvatska junetina Udruge Baby Beef“ i domaćih proizvođača junetine. Drugo izdanje Križevci Gastro Festa održat će se u subotu, 20. svibnja s početkom u 14 sati u restoranu Vojarna.

Brojni posjetitelji ponovno će moći uživati u neograničenoj količini jela pripremljenih od domaće junetine i prilozima prigorskoga kraja. Za tu potrebu, članovi Udruge Baby Beef osigurali su čak 800 kilograma mesa koje će se pripremati na različite načine i uz primjenu različitih tehnika.

Cijena ulaznice je 10 eura, za djecu od 8 do 14 godina 5 eura, dok je za mlađu djecu ulaz besplatan. U cijenu ulaznice uračunata je neograničena konzumacija jela dok će se vrhunska križevačka vina i križevačka piva posebno naplaćivati.

Osim gastronomskog dijela, pripremljen je i onaj zabavni pa će tako svirati križevački tamburaši dok će se oni najhrabriji moći okušati u jahanju mehaničkog rodeo bika.

Organizatori manifestacije su Grad Križevci, Udruga Baby Beef, Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci i Križevački poduzetnički centar d.o.o.. Pozivamo vas da dođete u Križevce na Križevci Gastro Fest u subotu, 20. svibnja od 14 do 19 sati.

Vezano

Komentari su zatvoreni.