Udruga branitelja na memorijalnom susretu branitelja u Peterancu

Udruga branitelja oboljelih od PTSP-a i HVIDR-a sudjelovali su 8. srpnja na XII. Memorijalnom susretu hrvatskih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata, organiziranom u spomen na nestale hrvatske branitelje Željka Hojsaka, Dražena Takača i poginulog Miroslava Blažeka, koji je održan u Vatrogasnom domu u Peterancu.

Na memorijalne sportske susrete pristiglo je tristotinjak branitelja iz četrdeset udruga iz cijele Hrvatske koji su, uz predstavnike općine Peteranec, Koprivničko-križevačke županije i Ministarstva branitelja najprije odali počast preminulim i nestalim braniteljima položili vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja.

Branitelji su se natjecali u disciplinama: viseća kuglana, elektronski pikado, kartanje belota i bacanje kamena s ramena. Ekipa udruge HVIDR-a Križevci u sastavu Darko Vragović i Tihomir Hrešč postigla je najbolji rezultat izborivši 1. mjesto u disciplini elektronski pikado od prijavljenih 20 ekipa, dok ostale ekipe nisu ušle u finalna natjecanja odnosno nisu ostvarile rezultate koji se nagrađuju odličjima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.