Križevački zborovi za kraj sezone u Rijeci

OZI (387)_Krizevacki_zborovi_Kalnik_KatedralniKatedralni pjevački zbor Križevci i Mješoviti zbor Hrvatskoga pjevačkog društva “Kalnik”
predvođeni zajedničkim dirigentom Ozrenom Bogdanovićem, sezonu će završiti gostovanjem na Kvarneru, u subotu 20. lipnja 2015. godine.

Na poziv Zajednice Ukrajinaca i Rusina Primorsko-goranske županije koncert sakralne glazbe zborovi će održati u večernjim satima u crkvi Krista Kralja u Matuljima kod Rijeke.
Kako bi dva križevačka zbora popunili dan gostovanja, prije toga će posjetiti grad Lovran u kojem, osim razgleda grada, nije isključeno kupanje na jednoj od prekrasnih lovranskih plaža.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zborovima će nakon subote uslijediti dvomjesečna stanka, a krajem kolovoza će započeti nova sezona u kojoj će zborovi primati nove članove, ali i pripremati se za svoje godišnjice – 115. obljetnicu HPD-a “Kalnik” i 6. obljetnicu Katedralnog zbora, kao i za druge nastupe, natjecanja i gostovanja koja ih očekuju do kraja kalendarske godine.

Osim dirigenta Bogdanovića, zborove će predvoditi i predsjednik HPD -a “Kalnik” g. Davor Konfic,st. te otac Mihajlo Simunović, protojerej stavrofor Križevačke eparhije i katedralni župnik križevački.

OZ (284)_HPD_Kalnik_Krizevci

Vezano

Komentari su zatvoreni.