Križevčanin treći na međunarodnom natjecanju iz engleskog jezika

IVAN KRANJČIĆ TREĆI NA MEĐUNARODNOM NATJECANJU IZ ENGLESKOG JEZIKA

Na prestižnom međunarodnom natjecanju iz engleskog jezika – HIPPO 2015., polaznik Škole za strane jezike „NIKA“ Ivan Kranjčić (mentor Zoran Lončarić) zauzeo je izvrsno 3. mjesto!

Ove godine na natjecanju je sudjelovalo 11.000 učenika iz 10 zemalja: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Italije, Albanije i Afganistana. Njih svega 67 (0,6%) plasiralo se u veliko finale koje se je održalo u talijanskom gradu Lido di Jesolo od 9.5.2015. do 11.5.2015. Učenici su bili podijeljeni u 5 kategorija (ovisno o uzrastu), a Ivan natjecao u kategoriji 4 (razina B1 prema CEFR-u). U finalu, učenici su pisali razinu višu od preliminarnog kruga i bili su testirani kroz 4 vještine: slušanje, čitanje s razumijevanjem, pisanje i govorna produkcija. Svi učesnici finala dobili su međunarodno priznatu JETSET svjedodžbu iz engleskog jezika.

Ivan Kranjčić, osim što je dobio međunarodnu svjedodžbu za B2 stupanj , okitio se i brončanom medaljom i svega ga je 3% dijelilo od zlata. Ivan je nastavio niz uspjeha polaznika „NIKE“, koja već treću godinu za redom ima finaliste na ovom velikom međunarodnom natjecanju. Pored uspjeha za Ivana, „NIKU“ to je i veliki uspjeh i promocija našeg grada u svijetu jer Križevci je jedini grad iz Hrvatske koji je već treću godinu prisutan u finalu HIPPO natjecanja.

20 godina CSF
Vezano
7 komentara
  1. Tomislav Pavlic piše:

    Bravo!!! Čestitke mentoru i učeniku!

  2. Mila piše:

    Bravo!Bravo!100%pozitiva.

  3. M. Balić piše:

    Bravo za Zorana i “NIKA ” školu. Kad bi svi tako radili bilo bi nam bolje.

  4. Mira Marencic piše:

    <3 cestitke!

  5. Ana Đurinić piše:

    Cestitke ucitelju i uceniku.Bravo

  6. Sanja Petranović piše:

    Cestitke jos jednom! Posebno Zoranu!!!!

  7. Seka Grgurević piše:

    Bravo cestitamo

Komentari su zatvoreni.