Podijeljene nagrade u sklopu natječaja ‘Volim Podravinu i Prigorje’

IMG_7070m_volim_podravinu_i_prigorjeU prostorijama Županijske uprave 27. travnja 2015. godine je upriličen prijam za najuspješnije vrtićarce i osnovnoškolce, ravnatelje i njihove mentore koji su sudjelovali na natječaju Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije „Volim Podravinu i Prigorje“.
Na natječaj, koji je osmislila i provela županijska Turistička zajednica na temu „I to je moj zavičaj“ pristiglo je oko dvjestotinjak likovnih radova iz deset vrtića i 18 osnovnih škola te pedeset literarnih radova iz 14 osnovnih škola.

Ovom prigodom župan se zahvalio svima na sudjelovanju i prihvaćanju inicijative da se održi navedeni  program. “Bitan je cilj kojem moramo težiti, a on se prije svega odnosi na odgoj naših malih stanovnika ove županije. Naša je dužnost da od ovih malih ljudi stvorimo čovjeka koji je pošten, odgovoran i vrijedan, a  koji će doprinijeti da zajednica u kojoj živi osjeća njegovo postojanje ” dodao je župan.

IMG_7012m_volim_podravinu_i_prigorjeNajuspješnijim sudionicima natječaja župan Koren i zamjenik župana Pal uručili su priznanja sa zlatnim, srebrnim i brončanim znakom te novčane nagrade: prvonagrađenima u svim kategorijama 1.500,00 kuna, drugonagrađenima 1.000,00 kuna i trećenagrađenima 500,00 kuna.
Odluku o najboljim likovnim i literarnim radovima donijeli su članovi prosudbene komisije profesorica Danijela Vrtiprah, umirovljeni profesor likovnog odgoja Ignac Horvat i viši stručni suradnik Krešo Blažek.

Vezano

Komentari su zatvoreni.