Godišnje druženje i likovna kolonija u Svetom Ivanu Žabnu

IMG_6146_a_likovna_kolonija_sveti_ivan_zabno_2016U Svetom Ivanu Žabnu je u subotu 25. lipnja održano tradicionalno godišnje druženje i likovna kolonija članova likovne sekcije KUD Tomislav Sveti Ivan Žabno. Okupljanje je organizirala nedavno izabrana predsjednica sekcije Mirjana Balog, uz pokroviteljstvo KUD-a Tomislav i Općine Sveti Ivan Žabno. Ova se likovna kolonija održava o blagdanu Svetog Ivana Krstitelja, titulara župne crkve i cijelog mjesta, te je i ove godine održana u subotu koja je pala netom poslije samog blagdana, a u sklopu Svetoivanjskih dana.

IMG_6175_aa_likovna_kolonija_sveti_ivan_zabno_2016Na likovnoj se koloniji okupilo četrnaest slikara, koji su u različitim tehnikama radili, te izložili neke svoje donesene radove. Uz rad i ugodno druženje prošao je susret slikara, koje u radu nisu omele niti tropske vrućine. Susret je završio za bogatim stolom, kojega su osigurali članovi sekcije i KUD-a. Nakon zajedničkog druženja slikari su se razišli.

IMG_6187_a_likovna_kolonija_sveti_ivan_zabno_2016Likovna sekcija aktivno sudjeluje u okupljanjima slikara i likovnih stvaralaca u regiji, te trajno upisuje nove članice i članove zainteresirane za vesela druženja i razmjene iskustava u radu.

IMG_6144_a_likovna_kolonija_sveti_ivan_zabno_2016 IMG_6162_a_likovna_kolonija_sveti_ivan_zabno_2016 IMG_6172_a_likovna_kolonija_sveti_ivan_zabno_2016 IMG_6186_a_likovna_kolonija_sveti_ivan_zabno_2016

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.