Kolinda do Splita i Križevaca putovala – MORH-ovim helikopterom

morh_hina_kolinda_grabar_kitarovic_helikopter_vojniKOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ u četvrtak je do Splita otputovala helikopterom MORH-a, kojim je i u petak putovala iz Splita do Križevaca.
Potvrdili su nam to i u Uredu predsjednice pojasnivši da je imala gužvu u rasporedu.

Naime, Grabar Kitarović susrela se u četvrtak ujutro s talijanskim predsjednikom nakon čega je trebala otputovati u Split na međunarodni sajam vojne industrije ‘ASDA 2015’. Kako je procijenjeno da neće stići automobilom, odletjela je MORH-ovim helikopterom. Nakon sajma susrela se ministricom obrane Bosne i Hercegovine Marinom Pendeš (Spaladium Arena), a za petak je imala dogovoren posjet Križevcima, pa je iz Splita za Križevce – također odletjela helikopterom.

A u Križevce je po nju došla službena limuzina i vratila je na Pantovčak gdje je pozvala novinare kako bi im otkrila što je saznala nakon sastančenja s predsjednicima stranaka.(I)

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
medo
medo
Evo kaj budu napravili za grad,imaju problem kako uštedit za grad 50 tisuča kuna i čuj sad logike,otpustit dvije čistačice i uzet servis za ćišćenje muzeja i pučkog ta svaka čistačica ima plaču 2400 kn i još ima košnju dvorišta muzeja i otvaranje izložbi te dežuranje,e sad me zanima što bi taj dotićni servis za ćiščenje od toga radilo i za koje novce,a i tko bi bio vlasnik tog budučeg servisa,nerteba dvaput pogađat netko iz grada,a da samo malo smanje svoje prohtjeve i svoje plaće od 25,000,00 kn i bilo bi uštede za grad koliko hoćeš ili još bolje neznam… Više »
domaći
domaći

Dobro pitanje : koliko to košta nas porezne obveznike???!
I jel to bilo tak neophodno da predsjednica dođe na proslavu rođendana jednog ovako malog grada? Ili kroz to netko hoće pokazati koliko je značajan i jak ?! Pa ajd da vidimo kaj će za Križevce priskrbiti ubuduće naši saborski zastupnici i drugi utjecajni!

dugi
dugi

katanović-volim kž- ti se boriš samo za svoj đep

prigorec
prigorec

dugi, a za čiji se ti džep boriš tuđi ili svoj.Ja se isto borim za svoj džep.

sdpfuker
sdpfuker

Oprostite koliko to stoji križevačke besposličare koji za kavu nemaju i nigdje ne rade?

Ivan
Ivan

znaju križevački hss, hdz, sdp, laburisti… koji za kavu imaju i nigdje ne rade.

jedini koje vidim redovito na ulici su živozidaši.

Volim Križevce
Volim Križevce

Neki od njih mladost su umjesto u školi proveli pušeći travu po podrumima u M. Gupca, a sad su veliki borci za pravdu i “nova” nada za “bajnu” budućnost. Ajd ne kaki. Premali smo grad. 😉

savjesnik
savjesnik

oni su tada pušili travu, a vi od tada do danas katanoviću pušite nekaj puuuno žešće. najveći gubitaši otkad je samostalne države. rađe se primite posla umjesto opravdavanja svoje “kvalitetne” politike.
oni su na ulici i nekaj delaju, dok ti bildaš svoj cv na glupostima.

Volim Križevce
Volim Križevce

Kad ponestane argumenata slijedi vrijeđanje i pogađanje sugovornika. Loše ti ide i jedno i drugo.

prigorec
prigorec

Savjesnik vrati se malo u prvi razred osnovne škole gdje se uči da postoje velika i mala slova , a mogel bi si pročitat knjigu pod naslovom Osnove bontona.

savjesnik
savjesnik

veli tip čiji je “argument”: oni po podrumima puše travu. tragikomičan si.