Večer matematike: Čak 222 učenika zabavljalo se matematičkim zadatcima 

Početkom prosinca održane su različite zabane aktivnosti s ciljem popularizacije matematike u kojima se okupilo dvanaest učitelja i 222 učenika

Početkom prosinca u našoj se školi po šesti put održala Večer matematike.

– Sudjelujemo u ovom projektu Hrvatskog matematičkog društva popularizacije matematike od samog početka. Naša „večer” trajala je tri dana, što zbog dolaska svetog Nikole i drugačije organizacije nastave, što zbog bolesti učiteljica. Ipak na kraju je broj sudionika premašio sva očekivanja! Ni ravnatelj koji osigurava „slatki dio” računanja, čokolade, nije mislio da će nas biti toliko. –  rekla je profesorica Gordana Podravec.

A sudjelovalo je ukupno jedanaest učiteljica i jedan učitelj sa svojim učenicima: Gorana Lovreković, Goran Ljaljić, Katarina Mijić, Gordana Podravec, Nataša Majnarić, Lucija Martinčić, Sandra Poje, Suzana Balić, Vanja Konfic, Nataša Marković iz matične škole te Anđelka Balić i Jasmina Borošak iz PŠ Veliki Raven.

Matematičke zadatke na zabavan način rješavalo je čak 222 učenika, a okupili su se oko raznih magičnih kvadrata, tangrama, sudokua, kartica, kockica…(Izvor)

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.