U kinu priča o gejmeru koji je postao profesionalni vozač

U petak 25. kolovoza u 20 sati u Kinu Križevci prikazuje se komedija Pušteni s lanca. Psi koji govore na filmu su uglavnom ljupki, ali ne i u komediji redatelja Josha Greenbauma. U filmu Pušteni s lanca oni psuju, rade nepodopštine i smišljaju kako se osvetiti lošem vlasniku. Film ima više sličnosti s Mamurlukom, nego s klasikom Lassie se vraća kući. Kad Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nemilosrdno optimističnog border terijera, napusti njegov vlasnik Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga voljeni vlasnik nikad ne bi ostavio namjerno. Ali nakon susreta s bostonskim terijerom lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie se odlučio osvetiti.

U subotu od 17 sati prikazuje se crtani film Nestašna zubić vila. Violetta, drska i znatiželjna vila, završi zarobljena u ljudskom svijetu. Jedini način da se na vrijeme vrati kući je da se udruži s dvanaestogodišnjom djevojčicom po imenu Maja. Započinje uzbudljiva avantura. 10-godišnja Maja je bijesna. Umjesto da šeta šumom u bakinoj kući, sad mora živjeti u gradu, boriti se sa svoja dva dosadna polubrata i glumiti dobru djevojku za maminog novog dečka. Ne može vjerovati svojim očima kad joj se jednog jutra nespretna, smiješna, mala vila vrti oko glave tražeći mliječni zub koji bi trebala vratiti u vilinski svijet. Zove se Violetta i po prvi put u ljudskom svijetu beznadno pada na čokoladu i bilo što slatko, ubrzo zaboravljajući na svoju misiju i nasukavši se u Majinoj kući. Ljupka vila izaziva kaos kamo god stigne, bacajući pogrešne čini, pretvarajući sve u bukete cvijeća. Uz Violettine magične moći koje svakim danom slabe, Maja i Violetta postižu dogovor: u zamjenu za pomoć da se vrati u vilinski svijet, Violetta će magično prizvati Maju natrag u bakinu kuću. Ali sve pođe po zlu i samo Majina polubraća sada mogu pomoći. Za koje se ipak na kraju pokazalo da i nisu tako loši.

U subotu u 20 sati na programu kina je film Gran Turismo. Prema istinitoj priči Janna Mardenborougha, film je ispunjenje snova mladog igrača Gran Turisma koji je svojim igračkim vještinama osvojio niz Nissanovih natjecanja kako bi postao stvarni profesionalni vozač trkaćih automobila. Jann Mardenborough je tinejdžer koji po cijele dane igra Gran Turismo igre, unatoč prigovorima svojim roditelja. No, kad dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno