Proslavite s nama 10 godina portala Križevci.info!

CSF_2015_Jeboton_webU subotu 18. travnja 2015. točno je 10 godina otkad su, na sam Svjetski dan volonterizma mladih, članovi križevačke udruge P.O.I.N.T. pokrenuli prvi nezavisni novinski portal – Križevci.info. Tim povodom će se u Klubu kulture održati veliki koncert JeboTon kolektiva iz Zagreba. Riječ je o sedam glazbenih sastava, jednoj super-grupi te tri DJ-a koji će cijele večeri zabavljati publiku na rođendanskoj zabavi priređenoj u čast portala Križevci.info.

Izmijenit će se različiti žanrovi, gdje će Hren, Peglica i Komandos, Lobotomija, Druker, Trophy Jump, Porto Morto, Antidepresiv i DJ duo Crude&Gentle feat. DJ Tovi užariti ionako ugrijanu atmosferu koja će eskalirati nastupom neponovljivog JeboTon Ansambla – mase simpatičnih i nasmiješenih momaka punih energije, pozitive i veselih aranžmana!

Za završnu večer 11. Culture Shock Festivala vrata Kluba kulture se otvaraju u 20 sati, svirke počinju od 21 sat, a ulaz je slobodan. Dođite i proslavite s nama jubilarnih deset godina postojanja jedinog križevačkog nezavisnog elektroničkog medija!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.