Ultimate magazine theme for WordPress.

Odluka o križevačkom Grad-komu u sljedećih 10 dana

Goran_GregurekKRIŽEVCI – Nakon pola sata razmatranja Elaborata o procjeni vrijednosti društva Grad-koma, tvrtke kćeri križevačkog Komunalnog poduzeća u koju su prije pet godina izdvojene građevinske djelatnosti i 20 radnika, članovi Gradskog vijeća imali su podužu stanku u radu, te se tijekom nje dogovorili da će stav o budućnosti te tvrtke izbrusiti u idućih desetak dana. Sastanak bi okupio predstavnike svih vijećničkih klubova ali i stranaka u gradu, a ono što osmisle bit će ponuđeno kao prijedlog Skupštini Komunalnog poduzeća, koja ima konačnu riječ o budućnosti Grad-koma. Iako je oporba još prije sjednice ustala protiv po njima sigurne namjere vladajućih da tvrtku prodaju, prema riječima direktora Komunalnog Gorana Gregureka sve su mogućnosti još na stolu.

– Ono što se ovih dana, pogotovo posljednjih govori, potpuno je krivo; nitko neće ovdje, ja vjerujem da će tako i iz rasprave proizaći,da tako kažem na silu nešto prodavati ili ne prodavati. Ovo je samo rasprava da vidimo da li smo mi ovog trenutka spremni ići u razmatranje svih opcija, dakle i da tvrtka dalje djeluje kao do sada, ili ne, rekao je Gregurek.

Grad-kom je 4 od 5 godina postojanja završio s blagim plusom u poslovanju; lani je imao 285 tisuća kuna gubitka, no i prije tvrtka matica je u niz navrata uskakala pozajmicama da bi mogli isplatiti plaće. Vijećnicima je predočen i elaborat koji govori da je temeljni kapital tvrtke 240 tisuća kuna, a tržišna vrijednost, te vjerojatno početna cijena u slučaju prodaje 632 tisuće kuna. U istupima vijećnika čuli su se razni prijedlozi, od prodaje tvrtke do otkupa ili darovanja udjela zaposlenicima, pa do raznih oblika dokapitalizacije.(RKC)

Možda vam se svidi
TvTorba
TvTorba

teško da će “svi” sudjelovati u odluci o Grad-Komu, nisu valjda ovi iz oporbe vesla sisali da dozvole da ih Hrg i Gregurek preveslaju 🙂

građanka
građanka

ovo je sad privid – kao svi će klubovi i svi vijećnici sudjelovati u odluci o Grad-komu, a zna se kako će HSS -HDZ koalicija glasati i da će biti po njihovom ….

Siniša
Siniša

Gospodin Čut, koji je otišao u mirovinu,a njegovim odlaskom Hrg i družina odmah svojom glupošću žele upropastiti tvrtku.

dugi
dugi

gregurek je direktor komunalnog u gradkomu je predsjednik nadzornog odbora još samo da se vode odcjepe onda bu i tam predsjednik nadzornog-normalno da on pjeva za HSS

Volim Križevce
Volim Križevce

Pa tko je bio direktor Grad-koma ?