Na međunarodnom pijanističkom natjecanju “GRAND PRIZE VIRTUOSO” održanom u Londonu, Lana Hrandek osvojila je prvu nagradu u Junior kategoriji

Na međunarodnom pijanističkom natjecanju “GRAND PRIZE VIRTUOSO” održanom u Londonu, Lana Hrandek osvojila je prvu nagradu u Junior kategoriji. Osim osvojene nagrade,Lana je izabrana da svira na ceremoniji dodjele nagrada u Royal Albert Hallu, London. Lana je učenica klavira Glazbene škole Alberta Štrige Križevci u klasi profesorice Valentine Kezerić Zirdum.
Osim izvođača iz Hrvatske na ceremoniji su nastupili i izvođači iz Rusije, Bugarske, Kine, Tajlanda, Malte, Južne Koreje, Njemačke, Luksemburga, Belgije, SAD-a, Japana, Španjolske i Italije .
Uključeni su i dvojica nevjerojatnih britanskih pijanista, Harvey Donghua Lin (koji je 2011 postao najmlađi sudionik BBC natjecanja Mladi Glazbenik Godine u povijesti) i Zacharias Brandman.

Osim Londona, Lana je bila i u Beogradu na međunarodnom pijanističkom natjecanju “Davorin Jenko” gdje je osvojila prvu nagradu u pretkategoriji B.

Čestitke Lani i njenoj profesorici!

Izvor: Glazbena škola Alberta Štrige Križevci

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.