U subotu drugi po redu ‘Eat, sleep, party, repeat’

eat_sleep_party_repeat_klub_kulture_bez_turbofolkaNakon tri mjeseca u Klubu kulture ponovno je organiziran party pod nazivom „Eat, sleep, party, repeat“. U sklopu inicijative, pokretačima je u cilju educirati mlade, poticati prijateljske međuškolske odnose, kao i promocija kulturnih, sportskih i neformalnih okupljanja te njihova organizacija. Isto tako, zalažu se za promociju mladih umjetnika (fotografa, glazbenika i sl.) te pomaganje organizacijama i/ili učenicima koji se teško školuju putem dobrotvornih akcija.

Druga po redu akcija inicijative donosi pregršt događaja, od edukativnih predavanja do sporta i zabave. Iva Hendelja govorit će o folkloru, Kristijan Garić o Udruzi studenata Koprivničko-križevačke županije, a pokoju riječ o Udruzi srednjoškolaca će imati Pavao Škoko Gavranović. One koje više zanima sport očekuju turniri u nogometu, košarci, obaranju ruke, pikadu, stolnom tenisu, stolnom nogometu i beli.

No, ono što većinu veseli je zajedničko druženje u subotu 28.2. u Klubu kulture kada će se svi srednjoškolci (ali i ostali zainteresirani) pokušati zabaviti bez turbo-folka. Dolaskom na party, kao i prvog puta, moći ćete podržati ovaj hvalevrijedan projekt doniranjem sredstava Klubu Maslačak. Više o rasporedu predavanja i turnira pratite na službenoj Facebook stranici događaja.

https://www.facebook.com/events/1530459777219751/

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.