Križevci se izvukli protiv Vrbovca u drugom poluvremenu

PRIPREMNA UTAKMICA Trener Križevaca Dražen Kemenović priliku je dao i mnogim mlađim igračima iz klupskog podmlatka koji su do kraja utakmice grizli, ali ipak nisu uspjeli ugurati još jednu loptu iza leđa vrbovečkog golmana za potpuni preokret.

Nogometaši Križevaca odigrali su u subotu poslijepodne na Gradskom stadionu pripremnu utakmicu protiv nogometaša Vrbovca koja je završila neriješeno 2:2 (0:2).

Utakmica je krenula borbeno s obje strane, ali prvi gol zabili su gosti u 13. minuti, a pogodak je postigao Boroša. Momčad Križevaca pokušala je stići do izjednačenja, ali u igri je bilo previše individualnih grešaka, a jedna od njih rezultirala je kontrom gostiju i pogotkom J. Colarića u 42. minuti za 0:2.

Drugo poluvrijeme se podignula razina igre Križevaca, a u 59. minuti Ćosić je zabio predivan autogol za smanjenje gostujućeg vodstva na 1:2. Lopta je preletjela golmana koji nije imao šanse. Omaleni i spretni Babić, koju je cijelu utakmicu nosio domaćina svojom trkom i zalagenjem u veznoj liniji, nagrađen je za svoj trud pogotkom za izjednačenje nakon odlične timske akcije. Povratnu loptu Mišira, Babić je mirno pospremio u mrežu.

Trener Križevaca Dražen Kemenović priliku je dao i mnogim mlađim igračima iz klupskog podmlatka koji su do kraja utakmice grizli, ali ipak nisu uspjeli ugurati još jednu loptu iza leđa vrbovečkog golmana za potpuni preokret.

Križevci su u nedjelju odigrali novu pripremnu utakmicu protiv koprivničke Tehnike, u kojoj su odnijeli pobjedu rezultatom 4:3.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.