Rezultati akcije „Mir i dobro“

Mir i Dobro

Mir i dobro” naziv je preventivne akcije koju Ministarstvo unutarnjih poslova RH već tradicionalno organizira kako bi božićni i novogodišnji blagdani protekli u miru, a povećala se opća sigurnost građana te postigla zadovoljavajuća razina javnog reda i mira.

U provedbi akcije „Mir i dobro“ Policijska uprava koprivničko – križevačka je u razdoblju od 15. prosinca 2014. do 8. siječnja 2015. godine na svom području provela niz aktivnosti preventivnog djelovanja, u svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te opće sigurnosti građana.

U tom razdoblju policijski službenici su oduzeli šest komada oružja, 879 komada raznog streljiva i četiri komada eksplozivnih sredstava.

Zabilježena su dva prekršaja nezakonitog posjedovanja oružja i streljiva, za koja su prijavljene dvije osobe, te četiri kaznena djela za koja su prijavljene četiri osobe.

Nisu zabilježena ozljeđivanja, propucavanja niti druge posljedice uporabe pirotehničkih i drugih eksplozivnih ubojitih sredstava.

Dobro je podsjetiti

Uporaba pirotehničkih sredstava razreda II i III dopuštena je samo u razdoblju od 27. prosinca do 1. siječnja, a zabranjena je njihova uporaba u zatvorenim prostorijama i na prostoru gdje se okuplja veći broj osoba.

 
 
 

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Križevačka seljačka stranka braće Radić piše:

    Iz masonske trilateralne komisije koja se nalazi na samom vrhu Novog svjetskog poretka (Komitet 300) uz družbu Bilderberg, nalažu malim zelenima pronima da im odrađuju posao. Poznato je da je to skupina moćnika željnih kontrole koje se sastaju da bi razradili pojedinosti porobljavanja svakog čovjeka na planetu. Trilateralna komisija provodi svoje masonske planove nad čovječanstvom već duži niz godina, a jedino o čemu oni raspravljaju je promjena čovjeka u roba sustava, oduzimanje sloboda i potpuno upravljanje planetom. Poznato je naime, da uspješan ne možeš biti ako nisi dio bar jedne masonske lože. Nešto slično onome kako ne možeš u manjem gradu dobiti posao ako nemaš člansku iskaznicu stranke na vlasti. No, trilateralna komisija puno je više od neke tamo stranke. To je komisija prepuna egomanijaka koji misle kako su svojom moći stekli pravno na čovjeka i na planet. Javna je tajna da raširene masonske lože postavljaju i uklanjaju po potrebi sve moćnike, svih zemalja. One odlučuju tko može biti na kojem mjestu u politici, ali i u društvenom životu. Nama, ljudima daje se privid demokracije i privid neke moći prilikom odlučivanja, a zapravo, sve je već odlučeno puno prije. Neki istaknuti političari ima potporu i zaleđe jedne od najvećih i najtajnijih zajednica na planeti i samim time i od najbogatijih ljudi na planeti jer žele imati poslušne instrumente za provođenje svoje masonske politike u kršćanskoj Hrvatskoj. Promislite je li uspješnost tih slugu novog svjetskog poretka rezultat njihovog rada ili pak tajnog masonskog plana. I sami zaključite tko je sve u Križevcima sluga novog svjetskog poretka koji želi porobiti čovječanstvo. Oni koji se brinu o općoj sigurnosti morali bi biti i o tome obaviješteni.

    1. krizevciinfo piše:

      Poštovani,

      lijepo Vas molimo da prestanete zatrpavati komentare sa sadržajem koji nema veze sa člankom koji komentirate.

      – uredništvo

Komentari su zatvoreni.