Rezultati akcije „Mir i dobro“

Mir i Dobro

Mir i dobro” naziv je preventivne akcije koju Ministarstvo unutarnjih poslova RH već tradicionalno organizira kako bi božićni i novogodišnji blagdani protekli u miru, a povećala se opća sigurnost građana te postigla zadovoljavajuća razina javnog reda i mira.

U provedbi akcije „Mir i dobro“ Policijska uprava koprivničko – križevačka je u razdoblju od 15. prosinca 2014. do 8. siječnja 2015. godine na svom području provela niz aktivnosti preventivnog djelovanja, u svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te opće sigurnosti građana.

U tom razdoblju policijski službenici su oduzeli šest komada oružja, 879 komada raznog streljiva i četiri komada eksplozivnih sredstava.

Zabilježena su dva prekršaja nezakonitog posjedovanja oružja i streljiva, za koja su prijavljene dvije osobe, te četiri kaznena djela za koja su prijavljene četiri osobe.

Nisu zabilježena ozljeđivanja, propucavanja niti druge posljedice uporabe pirotehničkih i drugih eksplozivnih ubojitih sredstava.

Dobro je podsjetiti

Uporaba pirotehničkih sredstava razreda II i III dopuštena je samo u razdoblju od 27. prosinca do 1. siječnja, a zabranjena je njihova uporaba u zatvorenim prostorijama i na prostoru gdje se okuplja veći broj osoba.

 
 
 

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Križevačka seljačka stranka braće Radić
Križevačka seljačka stranka braće Radić
Iz masonske trilateralne komisije koja se nalazi na samom vrhu Novog svjetskog poretka (Komitet 300) uz družbu Bilderberg, nalažu malim zelenima pronima da im odrađuju posao. Poznato je da je to skupina moćnika željnih kontrole koje se sastaju da bi razradili pojedinosti porobljavanja svakog čovjeka na planetu. Trilateralna komisija provodi svoje masonske planove nad čovječanstvom već duži niz godina, a jedino o čemu oni raspravljaju je promjena čovjeka u roba sustava, oduzimanje sloboda i potpuno upravljanje planetom. Poznato je naime, da uspješan ne možeš biti ako nisi dio bar jedne masonske lože. Nešto slično onome kako ne možeš u manjem… Više »
Viktor Prevarić
Viktor Prevarić

Poštovani,

lijepo Vas molimo da prestanete zatrpavati komentare sa sadržajem koji nema veze sa člankom koji komentirate.

– uredništvo