Kalnik: HSS i HDZ traže nadzor općinskih financija

Mladen Kešer

U Općini Kalnik traje nadmudrivanje nepomirljivih protivnika, HSS-ovog predsjednika Općinskog Vijeća Božidara Kovačića, kojega zajedno s HDZ-ovim podržava šest vijećnika, te načelnika Mladena Kešera, koji kao nezavisni ima podršku petero članova Vijeća iz redova SDP-a i HSU-a. Među ostalim i zbog činjenice da do polovice prosinca načelnik Kešer još nije predložio novi proračun, a to je morao učiniti još prije dva mjeseca, javnosti se potužio predsjednik Vijeća Kovačić. Osim što nema Kešerovog prijedloga temeljnog financijskog dokumenta Općine, Kovačić naglašava da izgleda nema ni za njezino normalno poslovanje, jer u prvom polugodištu proračun je ostvaren sa svega 15 posto planiranog iznosa.

Dalje, čelnik Općinskog vijeća Kalnika spominje da je Kešer pokrenuo preko dva milijuna kuna vrijednu gradnju dječjeg vrtića, iako je na toj stavci u blagajni svega 50 tisuća kuna. Zbog brojnih drugih pitanja vijećnika HSS-a i HDZ-a načelniku, na koja od njega već poduže ne dobivaju odgovore, odlučili su zatražiti od nadležnih službi, Porezne uprave i inspekcija, nadzor zakonitosti korištenja proračunskog novca u Općini Kalnik za prošlu i ovu godinu. (RKC)

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. free piše:

    …i onda ponovo poslije njega festivali od megalomanskih projekata.

  2. xy piše:

    pa kaj , Kešer se snalazi kak zna i umije i očito je inteligentniji i spretniji od dosadašnjeg vodstva!

  3. pero perić piše:

    je on keser ili kešer………..za one koji neznaju keser se koristi u građevinarstvu i kak ga okreneš paše svugdje.tak i taj kr.e.t.en bili kmeri ili ovi sanaderi sve mu paše i harači…keser sam o sebi piše ,a to je gnjusno……….fuj

  4. vladimirl piše:

    kakav god da je, al je frajer. najbolje da mu se kritičari suprotstave svojim radom (ako uopće kaj delaju)??????????

Komentari su zatvoreni.