Križevački gimnazijalci u petak 5. prosinca na HTV u emisiji “Svaki dan dobar dan”

01

Poučne uratke u obliku video instrukcija polaznika Ljetne škole biologije i kemije i Male škole filma objavljene na YouTube kanalu Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci zapazili su i djelatnici Hrvatske radiotelevizije. Učenici su kao gosti pozvani na snimanje TV emisije Svaki dan dobar dan. Tema emisije su sve masovnije instrukcije koje učenici diljem Hrvatske uzimaju iz pojedinih nastavnih predmeta, a projekti križevačke gimnazije istaknuti su kao izvrstan primjer pokušaja da se taj problem riješi. Osim radova gimnazijskih „filmaša“ ekipi s HTV –a jako se svidio i projekt međusobne vršnjačke pomoći koji je pokrenula profesorica Gordana Pintarić-Kovač, a u kojem učenici prvih i drugih razreda pomažu svojim kolegama u učenju i vježbanju prije školskih testova.

U snimanju emisije Svaki dan dobar dan sudjelovalo je dvanaest križevačkih gimnazijalki i gimnazijalaca kojima je ovo gostovanje u petak 21. studenoga 2014. velika motivacija za daljnji rad.

Emisija s križevačkim gimnazijalcima emitira se u petak 5. prosinca 2014. u 13:12 sati na prvom programu HTV-a.

 

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Bivša gimnazijalka piše:

    Profesorica Gordana Pintarić – Kovač i profesor Kovač jedino su vrijedno što ta škola ima. I to se ne odnosi samo na njihovu stručnost nego i ljudskokst. Velik im pozdrav!

Komentari su zatvoreni.