Označen početak radova, no radnicima ni traga

Koprivnička ulica, Križevci (Google Street View)
Koprivnička ulica, Križevci
Koprivnička ulica, Križevci (Google Street View)

KRIŽEVCI – Iako izvješća o stanju na cestama navode radove i otežano prometovanje u Križevcima, prolaznici mogu vidjeti da osim nekoliko kolčića duž te ulazne ceste u grad zapravo i nema nekih promjena, a strojevima i radnicima ni traga. Stambeno-komunalni pročelnik Anđelko Nervo veli da je gradska uprava izvještena o početku posla, ali kako ga provode Hrvatske ceste, u čijoj je nadležnosti i prometnica, ni oni zapravo ne znaju zašto radovi nisu počeli.

– Grad križevci je nominirao Koprivničku ulicu kao prometnicu kojoj je potrebna rekonstrukcija kolnika i nogostupa s južne strane. Hrvatske ceste su provele natječaj i odabrale izvođača radova. Mi smo pred 10-ak dana otvorili građevinski dnevnik, kako to po struci ide, napravili elaborat iskolčenja, tako da su stvoreni svi preduvjeti. Zašto nije aktivnija rekonstrukcija ne bih mogao odgovoriti, za to se mora isključivo pitati Hrvatske ceste, rekao je pročelnik A. Nervo.

Vezano
5 komentara
  1. free piše:

    …bit će da su Majdaku sva vrata otvorena.

  2. Petar piše:

    ma toliko su se da ne kažem grublje pokenjali u Zagrebu svima u čizme da ih nitko više niti ne doživljava. Sa Brankom Hrgom u HC više ne želi nitko niti riječi prozboriti, taj je tamo otpisan.

  3. Presvetli piše:

    Čuli su cestari da dio plača gradonačelnik pa se ne žure 😉

  4. Petar piše:

    napisao sam malo duži komentar ali nije mi prošao, pa bih sada samo ponovio pitanje… Što u ovom gradu rade gradonačalnik, dva dogradonačelnika i pročelnik Nervo kad nitko od njih nema pojma što niti tko im nešto radi u “dvorištu”? Za kog vraga oni dobivaju plaće da stalno samo cvile i za sve su im krivi oni iz Zagreba? Ako Nervo ne zna kad će početi radovi, tko ih izvodi i kad će završioti a to mu se dešava dvjesto metara od kuće, neka da ostavku i riješi nas barem jednog nametnika s naših leđa…

  5. Petar piše:

    A za koji k**** onda imamo u gradu i debelo plaćamo gradonačalnika, dva dogradonačelnika i još uz to Nervu za pročelnika, ako nitko od njih nema broj od Hrvatskih cesta pa da ih priupita zašto se ništa ne radi? Zar bi to trebao možda netko od nas građana, a oni da samo svaki mjesec uberu po dva soma eura, za ništa?

Komentari su zatvoreni.