Na turniru u Križevcima nastupilo 49 mladih tenisača

Mlade tenisačice i tenisači, njih 49 u dobi od 8, 9 i 10 godina, iz Križevaca, Bjelovara, Koprivnice, Zaboka, Đakova i Splita nastupili su proteklog vikenda na turniru iz kalendara TSSH na terenima TK Radnik Križevci. U kategoriji do 8 godina zlatni su bili Deni Fuš iz Tk Prelog i Rita Špehar iz Tk Didon, dok su srebrni bili Mateo Sačer iz Tk Prelog i Leona Margetić iz Tk Varaždin 1181. U uzrastu do 9 godina pobjednik je Ivan Lokotar iz Tk Koprivnica koji je u finalu bio bolji od Denija Fuša iz Tk Prelog rezultatom 4:0.

U kategoriji do 10 godina kod djevojčica najbolja je bila Una Brkić Klubička iz Tk Didon. Una je u finalu savladala Noru Pinkavu  iz Tk Feniks rezultatom 4:2,4:0, dok je kod dječaka slavio Jakov Lukanec iz Tk Đurđevac, pobjedom u finalu nad svojim klupskim kolegom Andrejom Bartovčakom rezultatom 4:0,4:0. Turnir je bio izvrsna prilika i za premijerne nastupe najmlađih polaznika križevačke škole tenisa koju su predstavljali Hella Zagorec i Jana Žličar, Lara Perko, Korina Smuđ, Matej Smuđ i Toni Pavunić. Posebno su se istaknuli Jana Žličar koja je dospjela do finala brončane skupine i Toni Pavunić pobjedom u zelenoj skupini.

Natjecanje je odrađeno uz pomoć već uigranog tima, trenera Gordana i Kristijana, domara Stanka te mladih volontera Ive, Mije, Franke, Nele, Erika i Anice bez kojih ovaj turnir ne bi protekao u ovako dobrom ozračju i visokoj organizacijskoj razini, poručili su iz TK Radnik-Križevci.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno