Traktorista skupo stajala pijana vožnja na Martinje

Ilustracija
Traktori
Ilustracija

Vožnja pod utjecajem alkohola, osobito na Martinje, ni u kom slučaju nije preporučljiva aktivnost. Spoznao je to 36-godišnji vozač kojeg je policija u utorak navečer zaustavila u Cubincu za upravljačem traktora, i to pod utjecajem alkohola od čak 2,75 promila. Na Prekršajnom sudu u Križevcima neodgovorni je traktorist kažnjen novčanom kaznom od 6.000 kuna i zabranom upravljanja vozilima F kategorije šest mjeseci.

20 godina CSF
Vezano
5 komentara
  1. kalničan piše:

    Odlično, bravo, oprali ste pravog,,,,bilo bi nam puno jasnije kad bi se represivne vlasti očitovale kakvu je zapravo opasnost ovaj jadni Pedro predstavljao za sigurnost u prometu,,,i bilo bi zanimljivo čuti kolika je kazna u EU za sličan prekršaj!? Ovo je Hrvatska gospodo, 6000 kn kazne za prosječnog hrvatskog građanina je bankrot obiteljskog proračuna!

    1. mamin sin piše:

      Svako tko vozi pijan bilo sta je prijetnja u prometu. Pijte vi seljacine koliko hocete, al ne ugrozavajte sigurnost i zivote drugih. A njemu da je stalo do obitelji i obiteljskog proracuna ne bi vozio mrtav pijan.

      1. Presvetli piše:

        Slažem se i zato ga je trebalo maknuti sa ceste, samo koliko je BMW-a i Mercedesa “palo” i koliko je “zvučnih” prezimena bilo na hlađenju ? Ili ti ljudi uopće ne piju kad vise po birtijama do 2 ili 3 u noći ili po klijetima do istog tog doba, valjda su na kavi…

        1. mamin sin piše:

          istina.

  2. Presvetli piše:

    A neš ti akcije, okinulo jednog traktoristu, nije da ga nije trebalo maknut sa ceste i spremit na hlađenje/triježnjenje, ali od toga napraviti vjest … 😉

Komentari su zatvoreni.