Duplo pakiranje predstavlja: ZANKI / BOGDANOVIĆ / KAMENAR – “Jesen i život bez smisla”

U petak, 7. studenoga u Klubu kulture pod radnim nazivom “Jesen i život bez smisla” svoje će radove izložiti skupina autora, Josip Zanki, Marina Bogdanović i Damir Kamenar.

U sklopu projekta “Duplo pakiranje” u Galeriji “K”  predstaviti će se tri autora pod vodstvom Josipa Zankija koji o projektu kaže sljedeće :” Umjetnički projekt Jesen i život bez smisla polazi upravo od reinerpretacije mita. Kreirao sam ga u suradnji s dvoje studenata Zadarskog sveučilišta, Damirom Kamenarom i Marinom Bogdanović. Naši radovi istražuju arhetipske svijetove opisane u književnim djelima kao što su to romani Dnevnik o Čarnojeviću Miloša Crnjanskog i Predio slikan čajem Milorada Pavića ili poezija Sergeja Aleksandrovića Jesenjina. Zajedničko je svim radovima nastalim u ovom projektu mitologiziranje osobne povijesti kroz književno djelo.

IMG

Marina Bogdanović, rođena 1992. godine u Kotoru, Crna Gora. Trenutno student preddiplomskog studija psihologije u Zadru. Damir Kamenar, rođen 1989. godine u Osijeku. Trenutno je redovni student preddiplomskog učiteljskog studija razredne nastave na Sveučilištu u Zadru. Josip Zanki, rođen 1969. godine u Zadru. Javno djeluje od 1986. godine na područjima grafike, video arta, performancea i kulturne antropologije. Trenutno je predsjednik HDLU-a i izvanredni profesor na Sveučilištu u Zadru.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.