Hrg još taji hoće li u peti mandat gradonačelnika

KRIŽEVCI – Nezavisni kandidati za lokalne dužnosnike sami odlučuju hoće li i kada ući u predizbornu utrku, a stranački ovise o dogovorima postignutim s istomišljenicima, rekao je križevački gradonačelnik Branko Hrg i tako diplomatski izbjegao konkretan odgovor na upit ide li u proljeće na još jedan gradonačelnički mandat.
– Mi ovdje u Križevcima ćemo napraviti sve da HSS i dalje upravlja gradom, jer smo dokazali u ovih 12 godina da nismo loše radili, da smo napravili puno projekata, da smo grad promijenili i da smo zacrtali niz projekata i za naredni mandat, tako da u principu da i dođe netko drugi, neće moći baš izvan toga što smo mi zacrtali, a onda je najbolje da mi po tom putu idemo, rekao je gradonačelnik Hrg.

Podjednako određen križevački gradonačelnik bio je i na pitanje kada će HSS objaviti ime svojeg ili svojih kandidata.
– Pa, nismo još o tome razgovarali ovih dana, malo još pregovaramo, dogovaramo, vidjet ćemo. Na vrijeme će biti sve.
20 godina nakon ulaska u HSS, Hrg je početkom ove godine postao predsjednik stranke na nacionalnoj razini, a od listopada i saborski zastupnik. Gradonačelnik Križevaca je od 2001-ve, a ako se i pored svih obaveza odluči ponovno kandidirati, bit će mu to peta provjera kod birača. (RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.