Iza udruge K.V.A.R.K. sedma uspješna godina

Izvještaj o radu u 2007. godini, iznesen u sklopu jučerašnje redovne godišnje skupštine Udruge K.V.A.R.K., pokazao je da je udruga s krajem sedme godine postojanja ispunjavala svoje ciljeve i djelatnosti na razvoju civilnoga društva u Križevcima.

K.V.A.R.K. je tijekom ove godine provodio 11 projekata s različitom namjenom – od osiguranja koncertnih aktivnost i provedbe likovnih izložbi do medijskog aktivizma, edukativnih sadržaja koji su pokrivali tribine, radionice i učeničke instrukcije. Predsjednik udruge Saša Lončarić istaknuo je, primajući izvještaje o održanim aktivnostima, kako se većina projekata nastavlja i dogodine, dok su neki u ovoj godini iscrpljeni. Udruga i dalje ostvaruje partnerstva sa sličnim organizacijama u gradu, prepoznata je u javnosti, povezana je i s udrugama iz susjednih regija.

Skupština je sinoć uz godišnji izvještaj usvojila i financijski izvještaj K.V.A.R.K.-a za 2007. Nikola Pandurić izabran je za novoga potpredsjednika i člana Upravnog odbora udruge, umjesto Sanele Hrg koja je odstupila.

Za iduću godinu očekivanja i planovi idu u smjeru jačanja institucionalnog djelovanja udruge kroz Klub kulture koji postaje središnje mjesto za edukaciju javnosti i ponudu kvalitetnih kulturnih sadržaja za mlade. Ocijenjeno je da je udruga svladala krize izazvane odlaskom nekih iskusnih aktivista i članova i zaključeno kako je situacija u udruzi vrlo stabilna unatoč padu razine volontiranja novih članova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.