Večeras tribina ‘Demokroacije’ s Milanom Kujundžićem

Demokroacija-EU   003Udruga za promicanje građanske političke kulture “Demokroacija” poziva večeras u 19 sati u Malu dvoranu Hrvatskog doma na tribinu “Lijepa naša – jučer, danas, sutra” na kojoj će gostovati Milan Kujundžić, predsjednik stranke Hrvatska zora. Tribinu i raspravu će moderirati Željko Picig.

Vezano
1 komentar
  1. mojpatak piše:

    Ovi koji zamagljuju i cenzuriraju na blogu hteli bi da ih zovemo najboljim sinovima(i kćerima) naroda i narodnosti.
    Prvo da podsjetimo da je Bandido bio član SDP-a skoro do 2010. godine, dok nije navodno zasmetal gosponu ZAMP-u ,odnosno borcu protiv nepostojeće ustaške zmije( i naš Puran Dobrrrdan se odma nakon toga počel borit z njima, kad bedak još postupa po uputama iz komesarske knjižice).
    Čudno kak je Miki „neovisan“ krenul u napad na Pantovčak, kad se znalo da će on, kao rođeni populist, odnijeti dobar dio desnog glasačkog tijela Andrije Hebranga, koji je u to vrijeme bio poznatiji i popularniji od profa Ive, poznatijeg kao poglavica Kuhana noga. U isto vrijeme Hebranga su reckali i „desni“ Primorac i „desni“ Vidošević. Ulaskom u drugi krug Bandić kreće sa „slučajnim“ gafovima i propustima, te vjerojatno dogovorno gubi izbore(dobio Zagreb za pomoć Ivi), a Indijanac zacrvenjuje Hrvatsku.

    Tako Bandić pobjeđuju na lokalnim izborima 2009. godine kao kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika. U drugom je krugu pobijedio neovisnog Josipa Kregara, koji je vjerovali ili ne danas neovisan v SDP-u.
    Milekova povijest…
    Na Pešći se pojavio ‘83. kad se organizacija zvala Općinski komitet Saveza Komunista. Partija mu je nakon posla u Ledu našla i pravi partijski posao – 1983. zaposlio se kao stručno politički radnik za ONO i DSZ u Općini Pešćenica( a naš Dobrrrdan u JNA izučava za poštara). Početkom ‘97. dogurao je sve do šefa gradskog SDP-a. 2000. šalje pismo SDP-ovcima s porukom ako nešto trebate, pomoć, posao, javite se, Milan će se sve riješiti( kako svojstveno Kukurikačima- kad se radi o njihovim ljudima onda su to sposobni, a da su slučajno HDZ-ovi onda bi bili samo podobni). Također u isto vrijeme Bandić je dobar dio zagrebačkog HDZ-a bio preveo u SDP… Gle, gle.. isto u Križevcima rade P.U.R.A.N.I. na čelu s Dobrrdanom, a Rokica i Picig(od milja Pici) trube da to ima veze s demo(n)kr(o)acijom. Kaj bu frke kad Bedakmajdak skuži da se Pici v isto vreme slika z Kolindom i šmajhla Kujunđi i Markićkoj. Pravi smeh je kaj ni Crni Roko(Kararoko) ni Pici( Pingvin) nisu imali hrabrosti izaći na ove izbore, već se jedan sakril iza žene Ivanke, a drugi iza političkog radnika Drageca Lepčića. Građani su u dvojbi kak da zovu tu listu, pa bi molil da napravite anketu- a) Lista uvređenih bivših Hdzovaca i njihovih kumova, žena i ostalih oportunista ili b) top lista nadrealista.
    No vratimo se mi SDP-u i njihovom Bandiću.
    Lijepa fotka visokih dužnosnika SDP-a- Zoran Milanović, Željka Antunović,Tonino Picula i Milan Bandić. Kak sad reći da nije njihov, kak?!
    http://www.jutarnji.hr/zivot-milana-bandica/1229182/?foto=8
    Među SDP-ovcima zadnjih dana doslovce vlada strah, jer nitko ne zna kojim smjerom istraga može krenuti i koga sve može zahvatiti.
    Jedina “olakotna” okolnost za SDP može biti činjenica da se USKOK trenutno ne bavi Bandićevim poslovima dok je bio na čelu SDP-a nego isključivo onima kada je izašao iz stranke krajem 2009. godine.

    Kukuriku Mrak Taritaš potpisala prvu spornu ispravku GUP-a koji se sada istražuje?!
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/kalinic-prvu-spornu-ispravku-gupa-potpisala-je-anka-mrak-taritas/779505.aspx
    Zmajlović je triput ponovil da nema nikakve veze s kriminalom i kak mu onda čovek ne bi poveroval…
    http://www.vecernji.hr/hrvatska/zmajlovic-nemam-nista-s-pripuzom-i-nisam-pogodovao-njegovoj-tvrtki-cezar-968694
    Pogotovo kad smo mi tak bedasti da uopće ne razmemo kak nam čovek oće dobro s preseljenjem Ministarstva i da bu ušparal, al to je ono zbog čega je on Ministar… ja si mislim da on nama laže u našem interesu… zbog istih kvaliteta je on Ministar, Dobrrrdan autor ovoga bloga, Pici demonkrat i radio p(l)aćenik, a ja mali čovo kojem stalno prijete, makar za razliku od njih komentare ne pišem pod svojim radnim vremenom.
    Mirando Mrsić(čovek za kojeg kruže glasine da je poklonil, odlukom Ministarstva, jen sindikat čoveku koji je non stop cmoljil da niš v životu ni postigel) napomenuo je kako se on s Bandićem “davno razišao na famoznom projektu Cvjetnog trga i nebodera na Cvjetnom trgu” u Zagrebu(neš ti davno- 2010.).
    Za Zmajleka se nadam da će ispasti bolje nego kad je Hajdaš tražio strateškog za HŽkargo, pa upiknuo najvećeg rumunjskog kriminalca pored eminentnih europskih firmi koje su željele preuzeti kargo….. sad tu njegovu strategiju plaćamo samo ove godine cca 800 milja kuna…

    Pravi je politički comeback napravio na lokalnim izborima u proljeće 2013., kada je ponovo izabran za gradonačelnika, a njegova nezavisna lista zajedno s koalicijskim partnerima osvojila većinu u Gradskoj skupštini. Namjeravao se kandidirati i na parlamentarnim izborima krajem sljedeće godine.
    U prilog svemu ide i činjenica da Bandido nikad ni napravil stranku… Dal je to bilo zbog političkih igri kak i za precjedničke izbore, žentelmenski dogovor SDP partije i Mikija, predstava za narod ko današnja Holy-Milanović… To je na Vama da prosudite… a možda nam i P.U.R.A.N. blogeri ponude nenemeštenu anketu, da se građani konačno izjasne i skomentiraju…
    P.S.
    Kad bute konačno uglazbili himnu P.U.R.A.N. koalicije – Dobrrrrdan, dignem nos pak prdnem kaj P.U.R.A.N.

Komentari su zatvoreni.