Određen datum, Nexe u Križevcima gostuje 25. ožujka

Iako je prvotno na stranicama Hrvatskog rukometnog saveza bilo najavljeno kako će se dvoboj osmine finala Hrvatskog rukometnog kupa između KTC-a i Nexea odigrati 17. ožujka, utakmica je ipak dobila nešto kasniji termin. Veliki dvoboj u Križevcima će se održati u četvrtak, 25. ožujka.

Osim te utakmice, preostala su još dva susreta osmine finala, dok je pet utakmica odigrano, te je u njima viđeno nekoliko velikih iznenađenja.

Vjerojatno najjači par u tim susretima bio je onaj između premijerligaša Varaždina i Dubrave. Na kraju je slavio zagrebački sastav. Ništa manje nije bio zanimljiv ni susret Zameta i Spačve Vinkoci koji je pripao gostima s jedan razlike. Vrijedi dakako izvojiti i veliki uspjeh Balić&Meličić koji je izbacio Umag, baš kao i uspjeh drugoligaša Slatine koja je pobijedila Osijek. U posljednjem dosad odigranom susretu, Sesvete su uvjerljivo slavile na gostovanju kod Rovinja.

Pored susreta iz križevačkog sportskog doma, sljedeći se tjedan igraju i susret Gorice i PPD Zagreba, dok će 1. travnja ovu fazu kupa kompletirati Kaštela i Poreč.

Vezano

Komentari su zatvoreni.