Mladi SDP-a turnirom pomogli knjižnici gimnazije

IMG_5045_FM_SDP_turnir_humanitarni_knjiznica_gimnazijaForum mladih SDP-a Križevci organizirao je u subotu 13. rujna 2014. dobrotvorni turnir u belotu i igranju FIFA14 na PlayStationu4, kojim je prikupljen 1.155,00 kuna, te će se sav iznos donirati knjižnici Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci za kupnju novih knjiga koje su nastradale prokišnjavanjem krova knjižnice.
– Jako smo zadovoljni odazivom ovoj akciji, prvenstveno gimnazijalcima koji su nam se pridružili u realizaciji. Dobar dio naših članova polazio je križevačku gimnaziju i smatramo da je pomoć našoj školi, ujedno i naša dužnost, izjavio je predsjednik Gradskog odbora Foruma mladih križevačkog SDP-a Marko Katanović.

IMG_5042_FM_SDP_turnir_humanitarni_knjiznica_gimnazijaOvom dobrotvornom događaju pridružilo se pedesetak mladih s područja grada da pomognu križevačkoj gimnaziji. Prvo mjesto u belotu osvojili su Hrvoje Serdarušić i Emanuel Evačić, drugo mjesto je pripalo Ivanu Premcu i Krešimiru Grlociju, a treći su završili Matija Mišir i Darko Jarki. U FIFA14 najbolji je bio Marko Jukić, ispred Karla Pavkovića i Luke Nerve.

IMG_5044_FM_SDP_turnir_humanitarni_knjiznica_gimnazija

20 godina CSF
Vezano
5 komentara
  1. Benkica piše:

    ajde budite malo tolerantni, i ti mladi koji su u HDZ-u imaju svoje ideale i želju za boljitkom svoje stranke, pa ih stoga ne treba osuđivati što ipak za razliku od svoga vodstva i gradskih vijećnika koji su pod Vukovim repom i Hrgovom papučom, nešto pokušavaju. Mladi HDZ-a ipak kuže da se ne ide se u nedjelju u Crkvu zato što se vjeruje, već zato da se uvuče u guzicu onim bakicama i seljacima o čijim glasovima ovisi budućnost ove lopovske bagre koja nam vodi grad.

  2. Mutimir piše:

    Za pozdraviti je svaku akciju humanitarnog karaktera bila ona od strane žutih, plavih, rozih, crvenih, sivih ili nekih trećih. Humanitarnost ne poznaje rasu, vjeru, stranku, klan ili prezime.
    Ali da bi bili korektni prema sebi i drugima, ako sve već citira, neka se kopira cijela obavijest, a ne da se rečenice preslažu prema željama pojedinca i izvlači misao iz konteksta, naravno u negativnom smislu. Sami sebi smo najveći neprijatelji.

    “Novooformljeni Gradski odbor Mladeži HDZ-a Križevci ambiciozno je krenuo u generalno „čišćenje“ zatečenog stanja. Započeto je ili je u fazi razvoja nekolicina projekata bitnih za osnovno funkcioniranje Gradskog odbora. Naglasak je stavljen na informatizaciju, transparentnost i otvorenost, a posebno na bitnost formalnih i neformalnih druženja članova Mladeži i simpatizera. Više o samim projektima izvještavati ćemo u nadolazećem periodu.
    Ovim putem, kako bi potaknuli članove na druženje i zajednički rad, Mladež organizira u nedjelju 28. rujna s početkom od 14:30 sati čišćenje prostorija Stranke u Križevcima. Svjesni smo da su prostorije Stranke dugo vremena zanemarivane i da je potrebno uz određen trud članova Mladeži te prostorije osvježiti kako bi se i na taj način podigla funkcionalnost prostorija kako za rad tako i za sama druženja. To bi ujedno bio prvi korak tj. prva faza uređenja.
    Svjesni smo dosadašnjeg sustavnog zanemarivanja Mladeži u pogledu formalnih i neformalnih druženja. Rezultat toga je i drastično opadanje broja aktivnih članova, a i raskoli unutar članova zbog različitih struja i osobnih interesa, a što nam se više se smije ponoviti. Kako bi to spriječili, članovi Gradskog odbora MHDZ-a Križevci složni su oko potrebe za organiziranim formalnih i neformalnih druženja članova s ciljem izgradnje zajedništva. Prezentacijom novog duha i ideja, Predsjedništvo MHDZ-a Križevci, među ostalim, postavilo si je za cilj aktiviranje članova koji su se pasivizirali, kao i na učlanjenje naših simpatizera.
    Još jednom svi ste pozvani i dobrodošli da svojim dolaskom date podršku ovoj inicijativi jer mi smo ipak POKRETAČKA SNAGA NOVOG VREMENA!!”

    1. hsp piše:

      I vi ste hdzejci,ma vi ste ništa kad sve delate pod paskom udbaša devčića. Kakva ste vi demokršćanska stranka kad pozivate na rad nedjeljom, umjesto da odete na misu ili da su ljudi doma s familijama, katastrofa

      1. karlo piše:

        Mutimire da te nije sramota tog HDZ a potpisao bi se imenom i prezimenom. Nova snaga isto sranje

  3. ledeni2 piše:

    Pohvala mladima SDPa, sad usporedite s čim se bave mladi HDZa. Eto skraćenog poziva:
    Novooformljeni Gradski odbor Mladeži HDZ-a Križevci ambiciozno je krenuo u generalno „čišćenje“ zatečenog stanja. Započeto je ili je u fazi razvoja nekolicina projekata bitnih za osnovno funkcioniranje Gradskog odbora.
    Ovim putem, kako bi potaknuli članove na druženje i zajednički rad, Mladež organizira u nedjelju 28. rujna s početkom od 14:30 sati čišćenje prostorija Stranke u Križevcima. Svjesni smo da su prostorije Stranke dugo vremena zanemarivane i da je potrebno uz određen trud članova Mladeži te prostorije osvježiti kako bi se i na taj način podigla funkcionalnost prostorija. To bi ujedno bio prvi korak tj. prva faza uređenja.

Komentari su zatvoreni.