Asfalt do Velikog Potočeca i Širokog Brezja

201408061445270_asfalt_potocec_brezje_RKCKRIŽEVCI – U prigradskim naseljima Velikom Potočecu i Širokom Brezju uskoro završava asfaltiranje oko 1300 metara ceste širine tri metra. Radovi su financirani iz gradskog proračuna, a dio su izdvojili i sami mještani, pa je tako udruženo s PDV-om potrebnih 532.000 kuna. Izvođač asfaltiranja je Poduzeće za ceste Bjelovar, čiji će radnici vjerojatno završiti posao prije ugovorom predviđenog roka, 12. kolovoza.(RKC)

Vezano
17 komentara
 1. Tomislav piše:

  I dio Gornje Brckovčine asfaltiran, konacno ! 🙂

  1. karlitho piše:

   Imam osjećaj da je grad dao cijevi gratis. Potočani nisu bili te sreće

 2. specijalist piše:

  HSS-es brine o svojem članstvu i biračkoj bazi. Za razliku od većine ostalih stranaka, govorim o gradu, gdje su se uglavnom pojedinci pobrinuli samo za sebe i svoje. I treba HSS-es ostati na vlasti jer je svakome isplativo učlaniti se, raditi kao stranački aktivist i biti za to nagrađen, a ne kao npr. HDZ-u…

 3. gonzo piše:

  sem cul da bu na otvaranju zapopevala i goga sekulić a vrpca se bu rezala uz gogin hit hej vuče lopove

 4. Tile piše:

  Vrlo zanimljiv posjet Potočecu, izgleda da bi moglo biti kak i sa rodiljama. Nekima se asfaltiralo do dvorišta a nekima ništa. Malo smo popričali na igralištu sa klincima koji igraju nogomet. Uglavnom asfaltirani su kako kažu dečki ulazi u dvoriše predsjedniku i potpredsjedniku mjesnog odbora, a asfalt je na kraju ulice završio kod kleti od potpredsjednika koji po ovlaštenju “rodilje”, nije dozvolio da se asfaltira do zadnje kuće u toj ulici, u kojoj živi jedna žena (navodno joj je ime Renata) sa starim i bolesnim mužem. Radi se o oko 50 metara asfalta jer podloga postoji. Suvišno je uopće spominjati da su dužnosnici članovi HSS-a a jedan je i njihov gradski vijećnik. Bilo bi zanimljivo čuti koji je razlog da asfalt stane 50 metara od zadnje kuće u ulici i da li bi tako bilo da tamo živi kakav HSS-ovac?

 5. Ficko piše:

  Naravno da je masnecov šogor dobio asfalt do farme, ali ipak nisu dobile neke kuće, zanimljiva je slika na stranicama grada i pogledajte kako je s jedne strane asfaltirano kući na mostove, a s druge strane nije, bilo bi zanimljivo saznati (tko poznaje Potočec i Brezje) čija je to kuća, iz iskustva pretpostavljam da od nekoga iz HSS-a kao “Vukova nagrada” za vjernost partiji…

  1. Tile piše:

   idem se ja prepeljat po Potočecu da vidim čija je to kuća ako uspijem… 🙂

 6. Ficko piše:

  400402 MODERNIZACIJA NERAZVRSTANE
  CESTE VELIKI POTOČEC – ŠIROKO
  BREZJE
  Kapitalni 600.000,00 0,00 600.000,00 0,00%
  Razlika izemeđu planiranih i utrošenih sredstava 68 000,00 kuna, gdje će to biti preraspoređeno? Imam informaciju da se sva gotovina koju sakupljaju hss-ovi predsjednici mo za razne namjene, donosi rodilji na čuvanje koji dalje brine o njoj, zanimljivo zar ne?

 7. gonzo piše:

  I dalje je na pagu hit poslovica da ko drmne punicu drmnul bu i lovu

 8. Petar piše:

  Kaže moj susjed na Pesku da su si asfalt do Velikog Potočeca Potočani napravili tamo negdje 89-te ili 90 te godine i akciju telefonizacije i asfaltiranja im je u to vrijeme vodio majdak, a istovremeno malo iza njih je i Pesek dobivao telefon i asfalt što je kod nas vodio pokojni gospodin Ivanek. Ne znam kak sada ide asfalt do Velikog Potočeca, valjda po Velikom Potočecu? Tko zna jel je asfalt dobio, Masnecov šogor i gradski poslovni partner Novosel do svoga imanja u Širokom Brezju koje je dobrih 500-600 metara sa strane? Ne bi me čudilo da je asfalt došao njemu do ulaznih vrata a da je neka sirotinja koja nije u HSS-u ostala i dalje u blatu.

 9. Tranmere piše:

  Cesta je pokušaj ulizivanja i to je poklon od Hrga Majdaku za rođendan. Provjereno

 10. lepi Af piše:

  bude nekaj od njih za 100 g

 11. lepi Af piše:

  čudi me da hss članovi nisu napisali da je portal komunistički

 12. karlitho piše:

  Kako je moguće da jedni mještani sufinanciraju a drugi ne. To opet ne zvuči na dobro

 13. CrKveni kmer piše:

  Dobra vijest, počeo se Hrg uvlačit Majdaku u guzicu

 14. ivan piše:

  to je sigurno zasluga crvenih kmera???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hahahahaahahahhaahahahhahahaahahahahahahahaah
  e nečeš razbojniče

 15. destiny piše:

  Još bi bilo ljepše da nismo morali i mi davati novce. Kolegica u Doljancu nije trebala ni lipe izdvojiti. Pravde nema i mogli su nam poravnati do mosta.

Komentari su zatvoreni.