Asfalt do Velikog Potočeca i Širokog Brezja

201408061445270_asfalt_potocec_brezje_RKCKRIŽEVCI – U prigradskim naseljima Velikom Potočecu i Širokom Brezju uskoro završava asfaltiranje oko 1300 metara ceste širine tri metra. Radovi su financirani iz gradskog proračuna, a dio su izdvojili i sami mještani, pa je tako udruženo s PDV-om potrebnih 532.000 kuna. Izvođač asfaltiranja je Poduzeće za ceste Bjelovar, čiji će radnici vjerojatno završiti posao prije ugovorom predviđenog roka, 12. kolovoza.(RKC)

Možda vam se svidi
17 komentara
 1. Tomislav piše:

  I dio Gornje Brckovčine asfaltiran, konacno ! 🙂

  1. karlitho piše:

   Imam osjećaj da je grad dao cijevi gratis. Potočani nisu bili te sreće

 2. specijalist piše:

  HSS-es brine o svojem članstvu i biračkoj bazi. Za razliku od većine ostalih stranaka, govorim o gradu, gdje su se uglavnom pojedinci pobrinuli samo za sebe i svoje. I treba HSS-es ostati na vlasti jer je svakome isplativo učlaniti se, raditi kao stranački aktivist i biti za to nagrađen, a ne kao npr. HDZ-u…

 3. gonzo piše:

  sem cul da bu na otvaranju zapopevala i goga sekulić a vrpca se bu rezala uz gogin hit hej vuče lopove

 4. Tile piše:

  Vrlo zanimljiv posjet Potočecu, izgleda da bi moglo biti kak i sa rodiljama. Nekima se asfaltiralo do dvorišta a nekima ništa. Malo smo popričali na igralištu sa klincima koji igraju nogomet. Uglavnom asfaltirani su kako kažu dečki ulazi u dvoriše predsjedniku i potpredsjedniku mjesnog odbora, a asfalt je na kraju ulice završio kod kleti od potpredsjednika koji po ovlaštenju “rodilje”, nije dozvolio da se asfaltira do zadnje kuće u toj ulici, u kojoj živi jedna žena (navodno joj je ime Renata) sa starim i bolesnim mužem. Radi se o oko 50 metara asfalta jer podloga postoji. Suvišno je uopće spominjati da su dužnosnici članovi HSS-a a jedan je i njihov gradski vijećnik. Bilo bi zanimljivo čuti koji je razlog da asfalt stane 50 metara od zadnje kuće u ulici i da li bi tako bilo da tamo živi kakav HSS-ovac?

 5. Ficko piše:

  Naravno da je masnecov šogor dobio asfalt do farme, ali ipak nisu dobile neke kuće, zanimljiva je slika na stranicama grada i pogledajte kako je s jedne strane asfaltirano kući na mostove, a s druge strane nije, bilo bi zanimljivo saznati (tko poznaje Potočec i Brezje) čija je to kuća, iz iskustva pretpostavljam da od nekoga iz HSS-a kao “Vukova nagrada” za vjernost partiji…

  1. Tile piše:

   idem se ja prepeljat po Potočecu da vidim čija je to kuća ako uspijem… 🙂

 6. Ficko piše:

  400402 MODERNIZACIJA NERAZVRSTANE
  CESTE VELIKI POTOČEC – ŠIROKO
  BREZJE
  Kapitalni 600.000,00 0,00 600.000,00 0,00%
  Razlika izemeđu planiranih i utrošenih sredstava 68 000,00 kuna, gdje će to biti preraspoređeno? Imam informaciju da se sva gotovina koju sakupljaju hss-ovi predsjednici mo za razne namjene, donosi rodilji na čuvanje koji dalje brine o njoj, zanimljivo zar ne?

 7. gonzo piše:

  I dalje je na pagu hit poslovica da ko drmne punicu drmnul bu i lovu

 8. Petar piše:

  Kaže moj susjed na Pesku da su si asfalt do Velikog Potočeca Potočani napravili tamo negdje 89-te ili 90 te godine i akciju telefonizacije i asfaltiranja im je u to vrijeme vodio majdak, a istovremeno malo iza njih je i Pesek dobivao telefon i asfalt što je kod nas vodio pokojni gospodin Ivanek. Ne znam kak sada ide asfalt do Velikog Potočeca, valjda po Velikom Potočecu? Tko zna jel je asfalt dobio, Masnecov šogor i gradski poslovni partner Novosel do svoga imanja u Širokom Brezju koje je dobrih 500-600 metara sa strane? Ne bi me čudilo da je asfalt došao njemu do ulaznih vrata a da je neka sirotinja koja nije u HSS-u ostala i dalje u blatu.

 9. Tranmere piše:

  Cesta je pokušaj ulizivanja i to je poklon od Hrga Majdaku za rođendan. Provjereno

 10. lepi Af piše:

  bude nekaj od njih za 100 g

 11. lepi Af piše:

  čudi me da hss članovi nisu napisali da je portal komunistički

 12. karlitho piše:

  Kako je moguće da jedni mještani sufinanciraju a drugi ne. To opet ne zvuči na dobro

 13. CrKveni kmer piše:

  Dobra vijest, počeo se Hrg uvlačit Majdaku u guzicu

 14. ivan piše:

  to je sigurno zasluga crvenih kmera???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hahahahaahahahhaahahahhahahaahahahahahahahaah
  e nečeš razbojniče

 15. destiny piše:

  Još bi bilo ljepše da nismo morali i mi davati novce. Kolegica u Doljancu nije trebala ni lipe izdvojiti. Pravde nema i mogli su nam poravnati do mosta.

Komentari su zatvoreni.