Skaville ludilo zahvaća Križevce – dijelimo festivalske ulaznice!

Facebook Skaville 2014Osmo izdanje Skaville Festivala održat će se u ljetnom kinu i bivšoj vojarni u Križevcima od 10. do 13. srpnja. Uz bogati i raznoliki glazbeni sadržaj, tu je i onaj popratni mozaični program, poput turnira u uličnoj košarci, Festivala Granje, ska-bikinga, itd. Festivalska cijena ulaznice iznosi 110 kuna, dnevna 70 kuna, a mogu se potražiti u sustavu Entrio ili u Križevcma: Art Rock Caffe i Turistička zajednica.

Portal Križevci.info ovom prilikom dijeli dvije festivalske ulaznice za sretne čitatelj(ic)e koje će točno odgovoriti na sva tri sljedeća pitanja: 1) Nastupa li Postolar Tripper na Skaville Festivalu prvi puta? 2) Koje se izdanje Skaville Festivala održalo u Cavtatu? 3) Gdje je i u sklopu kojeg programa održan 1. Skaville Festival?

Odgovore na nagradna pitanja pošaljite nam na e-mail adresu redakcija@krizevci.info

Kompletan program može se proučiti na Skaville.org, a glazbeni po danima slijedi:

Četvrtak 10.7.
DJ party otvorenja: Nite Club Boss
Hannibal SeLecter

Petak 11.7.
S.A.R.S.
Ska-Pecs
Raggalution
Drvored
DJ Killo Killo
Nite Club Boss

Subota 12.7.
Postolar Tripper
Jah On Slide
Samostalni Referenti
La Bolonchona
Baga Sound
Hannibal Selecter

Nedjelja 13.7.
New York Ska Jazz Ensemble
Naturalna Mistika

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. presvetli piše:

    Naslov u potpunosti odgovara, ludilo je napokon prošlo. Predlažem organizatorima da za neki drugi ska pronađu drugu lokaciju (recimo Čret) a ne centar grada, naime u ovom gradu još ima ljudi koji u jutro moraju raditi i bilo bi poželjno da na posao dođu odmorni.

  2. krizevciinfo piše:

    Molimo cijenjene čitatelje da odgovore šalju na mail redakcija@krizevci.info (vrijedi i za čitatelje koji su odgovore napisali ovdje u komentare koje smo uklonili)

Komentari su zatvoreni.