Maturanti glazbene škole održali završne koncerte

Koncert_maturanti_glazbena_skola_Učenici završnog razreda Glazbene škole Alberta Štrige Križevci: Dora Kralj (tambura), Natalija Kralj (solo pjevanje), Matija Levatić (harmonika), Ana Lisičak (klavir), Luka Lovreković (gitara) i Franjo Pećarić (tambura i teorijski smjer) održali su u posljednjem tjednu svibnja i prvom tjednu lipnja završne koncerte u prepunoj koncertnoj dvorani škole.

Koncert_maturanti_glazbena_skola_Natalija_Kralj_Maturanti glazbene škole tako su na najljepši mogući način završili svoje srednjoškolsko obrazovanje te pjevanjem i sviranjem oduševili publiku i profesore.

Koncert_maturanti_glazbena_skola_Ana_Lisicak– Bila je to jedna predivna generacija talentiranih i vrijednih učenika koji su iz godine u godinu osvajali nagrade na raznim regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima, kako u pojedinačnoj konkurenciji, tako i u komornim sastavima te s tamburaškim orkestrom, istaknula je njihova razrednica Blaženka Binder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARazrednica Binder je dodala da je izrazito ponosna na svoje učenike i njihove uspjehe i da se nada kako će tako uspješni ostati i u daljnjem školovanju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vezano

Komentari su zatvoreni.