Odigran teniski turnir ‘Žabno za Ivanje 2014’

Sveti_Ivan_Zabno_Ivanje_2014_tenis_turnir_parovi_1Povodom Svetoivanjskih dana i dana Općine Sveti Ivan Žabno 21. lipnja 2014. je u organizaciji Teniskog kluba Žabno održan teniski turnir parova “Žabno za Ivanje 2014”. Nastupilo je ukupno 15 sportskih parova iz Zagreba, Vrbovca, Bjelovara, Križevaca, Rovišća, Varaždina i Sv. Ivana Žabna, a nakon cjelodnevne igre 1. mjesto su osvojili Vedran Pemper i Goran Gajić iz Bjelovara, koji su rezultatom 6:1 i 6:0 bili bolji od drugoplasiranih Eduarda Krmpotića i Joze Velić iz Križevaca.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa 3. mjestu je austrijsko-križevački par Florijan Harča i Hrvoje Gregurek, ispred sugrađana Romana Predojevića i Domagoja Katanovića. Na utješnom turniru 1. mjesto su rezultatom 7:6 i 6:4 osvojili Marin Glamuzina i Dejan Plentaj ispred Damira Leskovara i Gorana Gregureka.
– Vrijeme je bilo idealno za igru, okruženje u prirodi, zrele višnje i miris procvale lipe, bez vjetra, tako da su i igrači mogli postići maksimum, istaknuo je ispred organizatora Čedomir Cili.

Sveti_Ivan_Zabno_Ivanje_2014_tenis_turnir_parovi_3

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.